Ungt Nätverk

StFF:s ungdomskommitté har startat ”Ungt Nätverk” för att där bjuda in föreningarnas unga ledare (15-25 år) till föreläsningar och workshops.

StFF:s Ungdomskommitté bildades i november 2020. De har i workshops skapat sitt egna uppdrag baserat på förbundets strategier men också vad de som unga vill påverka i förbundets verksamhet. 

"Ungt Nätverk” är ett initiativ för att där bjuda in föreningarnas unga ledare (15-25 år) till föreläsningar och workshops. Ungdomskommittén vill lyssna på åsikter från Stockholmsfotbollens unga ledare/domare och bjuder in till olika nätverksträffar.

Nätverksträffar

Den 30 september är det dags för StFF:s Ungt Nätverk att ses och vi vill träffa dig!
Du är välkommen att lyssna till en föreläsning med StFF:s fotbollsutvecklare Jessica Höglander och Emil Grändås. Läs inbjudan!

Ungt Nätverk bjuder in till årets andra träff! Den 28 juni kommer Elitfotboll Dam (EFD) och berättar hur man arbetar med damfotbollen och jämställdhet, normer inom fotbollen håller Charlotte Ovefeldt föredrag om samt damlandslaget match mot Brasilien. Landskampen som är det sista testet innan EM-äventyret som börjar den 9 juli. Läs inbjudan!

På årets första nätverksträff  stod antimatchfixning och otillåten vadhållning samt VM-kvalmatchen Sverige mot Tjeckien på programmet.

Läs inbjudan!

Vår engagerade ungdomskommitté, som snart har funnits i ett år, har nu startat Ungt nätverk och den första träffen med temat ”Engagera mera” som ägde rum den 7 november. 

Läs om den första träffen!