Vem håller spelformsutbildningar i din förening?

Stockholms Fotbollförbund bjuder nu in till en utbildarutbildning för att bedriva spelformsutbildningar för ledare och vårdnadshavare i din egen förening.

Utbildarutbildningen riktar sig till dig som genomfört minst Tränarutbildning TUC, idag SvFF D, är utbildningsansvarig eller är FU IF/Fotbollsutvecklare i förening, och har ett intresse för att fördjupa föreningens kunskaper inom spelet fotboll i de olika spelformerna (3 mot 3, 5 mot 5, 7 mot 7, 9 mot 9, 11 mot 11).

När du har genomfört utbildarutbildningen kommer du att ha fått alla verktyg du behöver för att enkelt kunna bedriva Spelformsutbildning för alla föreningens ledare antingen digitalt eller fysiskt.

Svenska Fotbollförbundet, SvFF, har skapat material kopplat till spelformerna så att det ska vara så enkelt som möjligt att bedriva utbildningen internt inom den egna föreningen. Bildspel och handledning finns alltid uppdaterat och tillgängligt för dig som utbildare på fotbollsportalen, och foldrar som kan delas ut till deltagarna finns att skriva ut ifrån Svenska Fotbollförbundets hemsida.

Oavsett spelform är respektive utbildning genomförbar på cirka 2-3 timmar, vilket gör att den kan bedrivas på tider som är behagliga för era deltagare.

Är du intresserad av att bli spelformsutbildare för just din förening?

Din förening anmäler dig till kursen!

Datum: Tisdag 3 Oktober 2023
Tid: kl. 18.00-21.00
Plats: Stockholms Fotbollförbunds kansli, Västra vägen 5A, Solna
Föreläsare: Rebin Mardan - SvFF NaFu, Nationell Fotbollsutbildare
Medtag: egen dator/”padda”, då utbildningen utgår ifrån och bygger på:
Svenska Fotbollförbundets: Fotbollsportalen, ha din inloggning klar kl.18.00.
Sista anmälningsdag: 2 Oktober eller tills kursen blir fullbokad

Utbildningen är kostnadsfri! 

Anmälan görs nedan

Datum och tid
2023-10-03, 18:00 - 2023-10-03, 21:00
Sista anmälningsdag 2023-10-02
Platser
24 (1 ledig)
Arrangör
Stockholms Fotbollförbund

Vid eventulla frågor, kontakta Mats Lundholm: