Grönt Kort för Fair Play

Grönt Kort är ett initiativ som genomförs tillsammans med vår samarbetspartner Folksam för att lyfta fram och visa på alla goda föredömen som finns inom barn- och ungdomsfotbollen. Kortet är matchens Fair play-pris och delas ut av ledarna och går till en spelare i varje lag som utmärkt sig på ett schysst sätt. Den som får kortet har utmärkt sig lite extra. Grönt Kort för Fair Play delas ut vid alla matcher i S:t Eriks-Cupen i åldrarna 8-14 år.

Svenska Fotbollförbundet ansvarar för att korten distribueras ut till alla föreningar, men om lag eventuellt saknar kort, hör av er till StFF. Korten skickas ut lagom till seriestart.

Min Fotboll är svensk bredd- och ungdomsfotbolls egen app som Svenska Fotbollförbundet och distrikten lanserade till säsongen 2019. Min Fotboll gör det möjligt för alla bredd- och ungdomslag att öka intresset och engagemanget kring sina matcher via foto, film och liverapportering. Appen blir även det snabbaste och bästa sättet att hitta information om serier, matchresultat, tabeller, klubbar och lag i svensk fotboll. Det är även i appen som du kan registrera det Gröna Kortet.

Läs mer:

Kriterier och tips för Grönt Kort

Registrera ett Grönt Kort

Att tänka på vid Grönt Kort

Grönt Kort i hela Sverige

Grönt Kort folder

Läs om Grönt Kort hos SvFF