Anmälan till S:t Eriks-Cupen öppen 5 – 31 december

StFF bjuder in till den 67:e upplagan av S:t Eriks-Cupen! Tävlingen börjar i april och omfattar seriespel under vår och höst för flickor och pojkar 8 – 19 år. Anmälan är öppen under perioden 5 – 31 december. Tänk på att föreningscertifikatet ska skrivas på och skickas in för att få delta.

Blev det fel vid anmälan

Fram till seriestart finns eventuellt möjligheten att få korrigera er anmälan av lag till S:t Eriks-Cupen. Om du vill efteranmäla ett lag eller att få byta nivå/division för ett redan anmält lag till S:t Eriks-Cupen använder du följande blankett.

Ändring av St Eriks-Cupsanmälan

Vägledning i samband med anmälan samt nyheter

Råd och vägledning kring hur man kan tänka när man väljer nivåer och antal lag i S:t Eriks-Cupen. Den mer detaljerade och handfasta information till klubbar och ledare som togs fram till förra säsongen är nu uppdaterad och utvecklad. Dessa vägledningsdokument är bra att utgå ifrån vid anmälan. Det finns även en del nyheter till den kommande säsongen, bland annat gällande kvalserierna och att 7 mot 7-serier för överåriga tas bort.

 

Anmälan görs av föreningarna direkt via FOGIS

OBS! 

Det är viktigt att ni följer manualen när anmälan görs! Ingen annan manual än denna ska användas!

Anmälan är öppen i FOGIS den 5 – 31 december 2022

VIKTIGT!

I samband med anmälan av lagen ber vi er kontrollera kontaktpersonens uppgifter i Fogis! All information om matchändringar, utgångna lag, inställda matcher med mera mejlas direkt till kontaktpersonen för lagen. Tyvärr får vi många samtal och mejl från besvikna ledare som inte har fått vår information.

Avgifter

Anmälningsavgifterna till den kommande säsong är oförändrade!

Planering

Här kan du läsa när serierna startar och slutar, har sommaruppehåll, helger som är spelfria m.m.

Spelprogrammet blir klart under andra halvan av mars när matcherna går att se på vår hemsida. Innan dess är spelprogrammet inte officiellt.

Föreningscertifikatet

På årsmötet 2022 beslutades enhälligt att alla klubbar med lag i S:t Eriks-Cupen ska skriva under föreningscertifikatet varje år i samband med anmälan. Om man inte skriver under får föreningen inte delta i S:t Eriks-Cupen. Certifikatet kan ses som en överenskommelse mellan klubbar. Läs mer om föreningscertifikatet.

Mixserier

Vi vill påminna er om att vi har mixserier i åldersklasserna 2015 – 2011.

Vid eventuella frågor, kontakta: