Anmälan 2022

StFF bjuder in till den 66:e upplagan av S:t Eriks-Cupen! Tävlingen börjar i april och omfattar seriespel under vår och höst för flickor och pojkar 8-19 år. Anmälan är öppen under perioden 30 november-31 december. Missa inte att det går att anmäla även äldre spelare till 7 mot 7-serier och att det nu finns mixserier för åldrarna 8-12 år.

Ny vägledning i samband med anmälan samt nyheter

Vi har tagit fram nya råd kring hur man kan tänka när man väljer nivåer och antal lag i S:t Eriks-Cupen. Klubbar och ledare har efterfrågat mer detaljerad och handfast information. Dessa vägledningsdokument är bra att utgå ifrån vid anmälan. Det är även en hel del nyheter till den kommande säsongen, bland annat mixserier för spelare 8-12 år och namnbyte på serier i de äldsta åldersklasserna.

Anmälan görs av föreningarna direkt via FOGIS

OBS! 

Det är viktigt att ni följer manualen när anmälan görs! Ingen annan manual än denna ska användas!

Anmälan är öppen i FOGIS den 30 november-31 december 2021

VIKTIGT!

I samband med anmälan av lagen ber vi er kontrollera kontaktpersonens uppgifter i Fogis! All information om matchändringar, utgångna lag, inställda matcher med mera mejlas direkt till kontaktpersonen för lagen. Tyvärr får vi många samtal och mejl från besvikna ledare som inte har fått vår information.

Avgifter

En del avgifter har ändrats bland annat har garantiavgiften tagits bort i S:t Eriks-Cupen. Läs mer om vilka förändringar som ha gjorts.

Planering

Här kan du läsa när serierna startar och slutar, har sommaruppehåll, helger som är spelfria m.m.

  • I mitten/slutet av februari beräknas alla serier att vara färdiglagda och man kan se vilken serie lagen ska spela i.
  • Under den senare delen av mars är spelprogrammet med alla matcher klart.

Om ni vill byta nivå/division eller efteranmäla lag fyller ni i denna blankett