Anmälan till seniorserierna 2023

Följande gäller för anmälan till 2023-års seriespel för seniorlag och Junior-DM. Anmälan görs i Fogis under perioden 18 oktober - 6 november. Förutom anmälan till Stockholmsserien för damer som är förlängd till den 16 januari.

Anmälan

Lagen är föreslagna med 2022-års serietillhörighet eftersom all tävlingsverksamhet inte är slutförd. Även om ert lag har vunnit en serie eller åkt ur och ni vet att ni nästa säsong ska spela i en annan serie ska ni inte ändra något. Vi kommer att placera lagen i rätt division när alla lag är anmälda och alla matcher är färdigspelade.
Ni ska bara trycka på den gröna bocken i anmälan så är laget anmält. Nya lag måste aktivt läggas in, läs mer i bifogad manual.

Senast den 6 november måste vi ha föreningens anmälan. Förutom anmälan till Stockholmsserien för damer, där är sista anmälningsdag den 16 januari.

Utveckling av Stockholmsserien dam

Till säsongen 2023 presenterar vi en nyhet kring Stockholmsserien för damer. Vi kommer lägga till en ”Elit-nivå” med fler matcher och starkare tävlingsinslag.

Vi vet att det finns trupper som har Stockholmsserien som första prioritet, denna Elit-nivå är till för dom.

För övriga, ”vanliga” Stockholmsserier inför vi omlottning mellan vår och höst. Detta för att på ett bättre sätt kunna parera den stora mängd utdragna lag som Stockholmsserien har drabbats av senaste åren. Läs mer

OBS!
När det gäller anmälan till JDM flickor och pojkar ska tävlingskategori SENIOR användas.

Om föreningen har speciella önskemål vid anmälan skickas det per e-brev till seniorfotboll@stff.se 

Lag – Serieavgift

Div. 3–5 damer – 4 000:-
Herrar div. 4–7 – 4 000:-
Veteranlag
(födda 1988 eller tidigare) – 3 000:-
Reservlag
(Stockholmsserien damer och herrar) – 2 500:-
JDM
(flickor och pojkar) – 1 000:-

Serieavgiften kommer att faktureras i början på januari, sista betalningsdag är den 31 januari 2023. Anmälningsavgiften för säsongen 2023 är oförändrade. 

KOM IHÅG! Om fakturan inte är betald den 31 januari kan vi inte garantera plats i seriespelet.

Ps. Anmälan till S:t Eriks-Cupen sker under december månad. Ds.