Sociala medier

I våra sociala medier publicerar vi inlägg som blandar nyheter, nytta och nöje. Vi önskar att kommunicera med våra användare dagligen vilket vi gör i våra sociala kanaler. Där kan ni ta del av föreningsbesök, få information om tävlingsnyheter och domarprojekt, följa våra distriktslag, se vilka event vi arrangerar och mycket mer.

Vi har konton i följande sociala medier:

Instagramkonto: stockholms_fotbollforbund

Facebook: Stockholms Fotbollförbund

Twitter: Sthlmfotboll

Linkedin: Stockholms Fotbollförbund

YouTube: Stockholms Fotbollförbund


Vi tycker om interaktivitet i kommentarsfälten på StFF:s sociala medier! Men för oss är det viktigt att alla känner sig välkomna till diskussionen och att tonläget är trevligt. Därför har vi tagit fram några kommentarsregler.

  • Det är inte tillåtet att skriva aggressiva och hatiska kommentarer. Vi raderar och polisanmäler kommentarer som innehåller:
  1. Hets mot folkgrupp. Det kan exempelvis innefatta nedsättande    kommentarer om någons etniska ursprung, tro, sexuella läggning, hudfärg eller nationalitet.
  2. Trakasseri och personliga påhopp
  3. Hot
  4. Förtal
  • Håll god ton. Kränkande eller avhumaniserande kommentarer om enskild person eller grupp raderas.

  • Det är förbjudet att länka i kommentarsfältet. Detta då vi inte kan garantera hur externa sidor förhåller sig till lagar och regler. Det är däremot okej att länka till sidor som StFF äger.

  • Spam är inte tillåtet. Detta innebär att du inte får skriva kommentarer som innehåller samma information flera gånger.

  • Att kampanja för kommersiella produkter, evenemang eller politik i kommentarsfältet är förbjudet.

  • Om du upprepande gånger bryter mot våra kommentarsregler kan du bli blockerad från att kommentera på våra sociala plattformar.

Har du några frågor angående Stockholms Fotbollförbunds kommentarsregler i sociala medier kan du mejla till: kansli@stff.se