Om oss

Telefon 08-444 75 00
E-post kansli@stff.se
Besök Västra vägen 5A, Solna

Bankgiro: 504-7196
Organisationsnr: 815200-1452

Besöksadress: Västra vägen 5A Hitta hit!
Postadress: Box 1349, 171 26 Solna

Vanliga frågor och svar

  • Kom överens om en ny tid med er motståndare och boka hos hemmalagets kommun/ förening (olika rutiner hos föreningarna så lyssna gärna med ert föreningskansli). Här på vår hemsida laddar du ner vår matchändringsblankett. Gå till Dokument överst på sidan och sen rubriken Matcher. När ändringen är godkänd av StFF så skickas ett automatmejl ut med en bekräftelse till lagens respektive kontaktperson samt till domaren (ej domare i 5 mot 5-matcher).
  • Alla utvisningar innebär automatisk avstängning i samma tävlings nästkommande match.
  • Ackumulering av varningar enligt Tävlingsbestämmelserna tillämpas i div. 4-7 herrar, div. 2-5 damer, samt i våra tre kvalificeringsserier till P16, P17 & P19.
  • Spela matchen och efter matchen skickar laget in en skriftlig protest och betalar en protestavgift till Stockholms FF:s tävlingskommitté. Protestavgiften återbetalas om anmälan bifalls. Läs mer i tävlingsbestämmelserna.

Kontaktpersoner

För att du snabbt och enkelt ska kunna få ett svar ber vi dig ta direkt kontakt med den person som handhar respektive område. Om du inte vet vem du ska kontakta går det bra att ringa 08-444 75 00 eller skicka ett e-brev till kansli@stff.se. E-brev besvaras inom en arbetsdag om personen inte är frånvarande.