Alla matcher är planerade – dags för avspark!

Det tar sin tid att få de 6 400 lagen, 45 000 matcherna och 3 000 domarna på rätt dag, tid och plats. Nu har tävlingsavdelningen pusslat klart, om två veckor inleds seriespelet. Äntligen!

I en tidigare artikel har vi beskrivit utfallet av lottningen och matchtillsättningen med serielösa matcher. Sammanfattningsvis är vi generellt nöjda.

Det finns de som har hittat S:t Eriks-Cupens spelprogram tidigare, men det har gjorts ändringar in i det sista. Det är först den 21 mars från kl. 15.30 som spelschemat är officiellt och kan kommuniceras ut det till alla berörda. 

Om du inte vet vilken serie laget du söker spelar i, hittar du laget enklast på följande två sätt:

 1. Gå in på Tävling - Välj Tävling - Sök via förening eller klicka här!
 2. Skriv in föreningens namn i sökrutan. När du har sökt föreningen visas samtliga serier som föreningen deltar i.
 3. Gäller det ett lag i S:t Eriks-Cupen söker du upp åldersklassen. Om föreningen har fler lag i en åldersklass behöver du klicka på +-tecknet.
 4. Siffran bredvid åldersklassen ger en fingervisning om vilken nivå serien gäller. Ju lägre siffra desto svårare nivå.
 5. Om en förening har flera lag i samma nivå behöver du gå in på serien för att se lagets fullständiga namn (t.ex. Boo FF Vit). Om du är osäker på lagets namn kan du försöka hitta laget genom att klicka på kontaktuppgifter för att se vem som är kontaktperson för laget. 
 6. Om laget inte har någon namngiven kontaktperson och du inte är säker på vad laget heter är det säkrast att du kontaktar din förening för att kolla i vilket namn laget är anmält.
 7. För att du lätt ska hitta serien nästa gång kan du spara laget under Mina lag, som du hittar i den översta blå listen på hemsidan. Eller gå in på ett av lagets matcher och klicka på hjärtat bredvid lagets namn. 
 1. Gå in på Tävling - Välj Tävling - Enkel eller klicka här!
 2. Klicka på plustecknet (+) bakom åldersgruppen för den nivå laget är anmält. Siffran bredvid åldersklassen ger en fingervisning om vilken nivå serien gäller. Ju lägre siffra desto svårare nivå. 
 3. Klicka nu på åldersgruppssiffran med nivåsiffra (t ex F2015- 1)
 4. En ny sidvy kommer nu upp med alla lagen i bokstavsordning. 
 5. Leta upp ditt lag genom att scrolla ner till ditt lag. (Det kan bli en del scrollande för lag som börjar på en bokstav i slutet av alfabetet. En lösning för att underlätta det är under utveckling)
 6. Om en förening har flera lag i samma nivå behöver du veta lagets fullständiga namn (t.ex. Boo FF Vit). Om du är osäker på lagets namn kan du försöka hitta laget genom att se vem som är kontaktperson för laget. 
 7. Om laget inte har någon namngiven kontaktperson och du inte är säker på vad laget heter är det säkrast att du kontaktar din förening för att kolla i vilket namn laget är anmält.
 8. När du har hittat ditt lag klickar du på lagets namn. Nu kommer en ny vy med lagets matcher.
 9. För att du lätt ska hitta serien nästa gång kan du spara laget under Mina lag, som du hittar i den översta blå listen på hemsidan. Eller gå in på ett av lagets matcher och klicka på hjärtat bredvid lagets namn. 

OBS! Finns det ingen kontaktperson med e-postadress angiven kommer laget inte få information om inställda matcher, lag som utgått m.m. Även ett mobilnr behövs för att till exempel motståndarlag ska kunna nå ledare vid sena återbud eller om en domare behöver kontakta hemmalaget.

Matchändringar och W.O

Till och med den 10 april går det att ändra matcher gratis för S:t Eriks-Cupslag. Det går givetvis att göra matchändringar senare, men då kostar det pengar.

Lägga till information på hemsidor

Föreningar som vill lägga till exempelvis tabeller, kommande matcher eller resultat på sina egna hemsidor kan använda sig av widgets. Läs mer här! 

Övrigt

 • Även om det inte ska det, kan det förekomma skillnader i Min Fotboll och vår hemsida, så använd alltid vår hemsida för korrekt tävlingsinformation.
 • Tänk på att alla spelare födda 2012 ska registreras i Fogis
 • Spelare som är födda 2011 ska börja använda laguppställning som tas fram i Fogis
 • Spelare som är födda 2009 ska nyregistreras
 • Glöm inte! Kolla att en kontaktperson med e-postadress och mobilnummer finns registrerad för ditt lag. Annars kommer ni att missa viktig information. Glöm inte kryssa i "Visa offentligt" i Fogis. Läs mer!
 • Behöver du påminna dig om de nationella spelformerna, läser du mer här!
 • Ibland kan det vara svårt att få ihop fullt lag, tänk på att det i S:t Eriks-Cupen finns dispenser, både generella, lag och personliga.
 • Se filmerna och läs vår information inför seriestarten.
 • Efter påsk skickas de Gröna Korten ut till kontaktpersonerna för lagen 8-14 år. Fanns det ingen kontaktperson den 28 februari skickas korten till föreningen.
 • Här hittar du information om hur du hittar en anläggning och alla matcher som spelas där samt hur du skriver ut en matchlista.

Läs om spelschemat för seniorserierna som blev klart tidigare i mars

Vid eventuella frågor skickar du ett mejl till S:t Eriks-Cupen