Häng med idrottsrörelsen på Prideparaden

Idag om en månad, den 3 augusti är det dags för årets Prideparad. Gå med i paraden tillsammans med andra inom idrottsrörelsen och manifestera en öppen och inkluderande idrott.

Den 3 augusti är det åter dags för Riksidrottsförbundet tillsammans med RF-SISU Stockholm och övriga idrottsrörelsen att bekänna färg. Tillsammans är vi starka, syns vi, sprider energi och sätter Prideparaden i verklig idrottsrörelse.

Ta med din förening, förbund eller kom själv. Ta gärna på er lagtröjor och ta med utrustning, klubbflaggor, banderoller – ja, allt som skapar stämning.

FAKTA

  • Officiell start för paraden 13:00.
  • RF:s startnummer får vi besked om veckan innan paraden den 3 augusti. Startnumret kommer att läggas in på rf.seLänk till extern webbplats och i facebook-evenemangetLänk till extern webbplats som RF-SISU Stockholm har tillsammans med Riksidrottsförbundet.
  • Startplatsen kommer att vara någonstans längs med Norr Mälarstrand, mellan Rålis och Stadshuset.
  • Ta med något att dricka och äta. Vi brukar vara framme vid Östermalms IP runt 16:30.
  • I RF:s/idrottsrörelsens sektion har vi lastbil med musik och egen DJ.

Kontaktperson är Fredrik Carlson, som ansvarar för Prideaktiviteterna på Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna. Du når Fredrik via mejl

Kontaktperson för er som förening/klubb/lag är Mats Lennerthson, som jobbar på RF-SISU Stockholm. Du når Mats via mejl

Om du som enskild person vill gå med idrottsrörelsen är det bara till att ansluta direkt på plats den 3 augusti. Välkommen!

Mer information om paraden finns på RFs webbplatsLänk till extern webbplats . Sidan uppdateras löpande.