Personalförändringar hos StFF

Jamshid Masori, som tidigare arbetade som Fotbollsutvecklare förening, är utsedd till ny chef för Fotbollsavdelningen. Samtidigt lämnar Spelarutbildare Emil Grändås StFF för ett nytt spännande fotbollsuppdrag i en av våra föreningar.

Jamshid Masori ser fram emot sitt nya uppdrag. 

- Det är med stolthet och ödmjukhet jag tar över stafettpinnen. Jag ser fram emot att leda vår kompetenta fotbollsavdelning som framåt vill fortsätta att bidra med kunskap och vara en utåtriktad verksamhet som bidrar till att utveckla Stockholmsfotbollen ytterligare några nivåer, säger Jamshid.

Förbundschef Kenneth Öberg:
- Jamshid har hög kapacitet och har på kort tid vuxit in i att vara fotbollsarbetare på förbund. Han har en stor bredd på sin repertoar och kommer att kunna hantera både fotbollsfrågan, vår roll i samhället och alla viktiga människor runt oss.

Samtidigt lämnar Emil Grändås sin tjänst som Spelarutbildare på pojksidan och blir Chefstränare för Hammarbys P17/19.

- Tre år som distriktsförbundskapten blev ytterligare tre som Fotbollsutvecklare med spelarutbildning pojk. Jag är otroligt tacksam för att jag fick möjlighet att jobba på Stockholms Fotbollförbund och allt jag lärt mig här. Självklart hoppas jag att jag under tiden har bidragit till att förbättra verksamheten, säger Emil.

- Nu har det blivit dags för mig att röra mig vidare, i framtiden kommer jag att arbeta som chefstränare hos Hammarby IF pojkakademi och jag ser mycket fram emot den nya utmaningen. Ett stort tack till alla spelare och ledare jag har mött under min tid hos StFF. Vi ses på Stockholms planer framöver! 

Kenneth Öberg om Emil.
- Emil är en uppskattad medarbetare och det erbjudande han nu har fått, visar att StFF är en bra plats för utveckling och även på vår relevans. Jag vill tacka Emil för ett grymt jobb och hoppas att vi ses igen i förbundsfotbollen framöver.

Jamshid Masori har påbörjat sin nya tjänst och Emil Grändås sista arbetsdag är den 4 mars. 

Vid eventuella frågor, kontakta: