50 000 matcher på plats – nu kör vi!

Den vanligaste frågan som Stockholms FF får är: När är spelprogrammen klara? Svaret är: NU! Mats, Stefan A, Helena och Stefan M på tävlingsavdelningen är precis klara med att ha lagt cirka 50 000 matcher i S:t Eriks-Cupen och i seniorserierna. Och om två veckor inleds seriespelet. Äntligen!

Har ni skrivit ut S:t Eriks-Cupens spelprogram före den 16 mars bör ni kasta dem och ta ut nya, då ändringar kan ha gjorts ända fram till att programmet släpptes officiellt.

Om du inte vet vilken serie laget du söker spelar i, hittar du serien enklast på följande sätt:

 1. Gå in på Tävling - Välj Tävling - Sök via förening eller klicka här!
 2. Skriv in föreningens namn i sökrutan. När du har sökt föreningen visas samtliga serier som föreningen deltar i.
 3. Gäller det ett lag i S:t Eriks-Cupen söker du upp åldersklassen. Om föreningen har fler lag i en åldersklass behöver du klicka på +-tecknet.
 4. Siffran bredvid åldersklassen ger en fingervisning om vilken nivå serien gäller. Ju lägre siffra desto svårare nivå.
 5. Om en förening har flera lag i samma nivå behöver du gå in på serien för att se lagets fullständiga namn (t.ex. Boo FF Vit). Om du är osäker på lagets namn kan du försöka hitta laget genom att klicka på kontaktuppgifter för att se vem som är kontaktperson för laget. 
 6. Om laget inte har någon namngiven kontaktperson och du inte är säker på vad laget heter är det säkrast att du kontaktar din förening för att kolla i vilket namn laget är anmält.
 7. För att du lätt ska hitta serien nästa gång kan du spara laget under Mina lag, som du hittar i den översta blå listen på hemsidan. Eller gå in på ett av lagets matcher och klicka på hjärtat bredvid lagets namn. 

OBS! Finns det ingen kontaktperson med e-postadress angiven kommer laget inte få information om inställda matcher, lag som utgått m.m. Även ett mobilnr behövs för att till exempel motståndarlag ska kunna nå ledare vid sena återbud eller om en domare behöver kontakta hemmalaget.

Matchändringar och W.O

Till och med, den 9 april för seniorlag och den 10 april för S:t Eriks-Cupslag, går det att ändra matcher gratis. Det går givetvis att göra matchändringar senare, men då kostar det pengar.

Lägga till information på hemsidor

Föreningar som vill lägga till exempelvis tabeller, kommande matcher eller resultat på sina egna hemsidor kan använda sig av widgets. Läs mer här! 

Övrigt

 • Även om det inte ska det, kan det förekomma skillnader i Min Fotboll och vår hemsida, så använd alltid vår hemsida för korrekt tävlingsinformation.
 • Tänk på att alla spelare födda 2011 ska registreras i Fogis
 • Spelare som är födda 2010 ska börja använda laguppställning som tas fram i Fogis
 • Spelare som är födda 2008 ska nyregistreras
 • Glöm inte! Kolla att en kontaktperson med e-postadress och mobilnummer finns registrerad för ditt lag. Annars kommer ni att missa viktig information. Glöm inte kryssa i "Visa offentligt" i Fogis. Läs mer!
 • Behöver du påminna dig om de nationella spelformerna, läser du mer här!
 • Ibland kan det vara svårt att få ihop fullt lag, tänk på att det i S:t Eriks-Cupen finns dispenser, både generella, lag och personliga.
 • Läs gärna vår information för lagledare.
 • I början av april skickas de Gröna Korten ut till kontaktpersonerna för lagen 8-14 år. Finns det ingen kontaktperson skickas korten till föreningen.
 • Här hittar du information om hur du hittar en anläggning och alla matcher som spelas där samt hur du skriver ut en matchlista.

Vid eventuella frågor skickar du ett mejl till ansvariga:

S:t Eriks-Cupen eller till Seniorfotboll