Anmäl lag till F17-SM och Stockholmserien Dam

Anmälan till S:t Eriks-Cupen och de flesta seniorserierna har stängt, men det går fortfarande att anmäla lag till Stockholmsserien för damer och SM för flickor 17 år.

Stockholmsserien dam

Till säsongen 2023 kommer det att ske vissa förändringar i Stockholmsserien för damer. Vi kommer att lägga till en ”Elit-nivå” med fler matcher och starkare tävlingsinslag. Vi vet att det finns trupper som har Stockholmsserien som första prioritet, denna Elit-nivå är till för dem.

För övriga, ”vanliga” Stockholmsserier för damer inför vi omlottning mellan vår och höst. Detta för att på ett bättre sätt kunna parera den stora mängd utdragna lag som Stockholmsserien har drabbats av senaste åren. 

Läs mer om utveckling av Stockholmserien för damer.pdf

Anmälan sker i Fogis enligt Fogis-manualen:

Sista anmälningsdagen är måndagen den 16 januari.

SM för Flickor 17 år

Tävlingen spelas i regionala seriegrupper och därefter med ett slutspel. Slutspelet består av åttondelsfinaler, kvartsfinaler, semifinaler och final. F17-serierna anordnas av SvFF och administreras av SDF.

Kombinerade lag som består av maximalt två föreningar får delta. Om så sker anmäls lagen i ett kombinerat lagnamn där båda föreningarnas fullständiga officiellt registrerade namn ska framgå (ex. Förening IK/Förening SK).

Läs mer om SM för Flickor 17 år (F17) 2023.pdf

Anmälan görs här till Svenska FF senast söndagen den 15 januari.