Spelprogrammet i S:t Eriks-Cupen är klart

Intet är som väntans tider... De drygt 40 000 matcherna är på plats, det går nu att läsa när och var alla matcherna i S:t Eriks-Cupen spelas.

Har ni skrivit ut spelprogram före kl. 14.00 den 18 mars bör ni kasta dem och ta ut nya, då ändringar kan ha gjorts ända fram till att programmet släpptes officiellt.

Om du inte vet vilken serie laget du söker spelar i, hittar du serien enklast på följande sätt:

 1. Gå in på Tävling - Välj Tävling - Sök via förening eller klicka här!
 2. Skriv in föreningens namn i sökrutan. När du har sökt föreningen visas samtliga serier som föreningen deltar i.
 3. Sök upp åldersklassen du letar efter. Om föreningen har fler lag i en åldersklass behöver du klicka på +-tecknet.
 4. Siffran bredvid åldersklassen ger en fingervisning om vilken nivå serien gäller. Ju lägre siffra desto svårare nivå.
 5. Om en förening har flera lag i samma nivå behöver du gå in på serien för att se lagets namn. Om du är osäker på lagets namn kan du försöka hitta laget genom att klicka på kontaktuppgifter för att se vem som är kontaktperson för laget. 
 6. Om laget inte har någon namngiven kontaktperson och du inte är säker på vad laget heter är det säkrast att du kontaktar din förening för att kolla i vilket namn laget är anmält.
 7. För att du lätt ska hitta serien nästa gång kan du spara laget under Mina lag, som du hittar i den översta blå listen på hemsidan. Eller gå in på ett av lagets matcher och klicka på hjärtat bredvid lagets namn. 

OBS! Finns det ingen kontaktperson med e-postadress angiven kommer laget inte få information om inställda matcher, lag som utgått m.m. Även ett mobilnr behövs för att till exempel motståndarlag ska kunna nå ledare vid sena återbud eller om en domare behöver kontakta hemmalaget.

Matchändringar och W.O

Till och med den 10 april går det att ändra matcher gratis. Det går givetvis att göra matchändringar senare, men då kostar det pengar. En matchändring tidigare än åtta dagar kostar 200 kr, en matchändring inom åtta dagar kostar 600 kr. Höstens matcher kan man ändra kostnadsfritt till och med den 7 augusti.

Ordinarie W.O-avgift gäller i samtliga serier.

Widget

En ny funktion för widgets är under utveckling och är klar inom kort. När funktionen är klar kommer du att hitta information här! 

Övrigt

 • Även om det inte ska det, kan det förekomma skillnader i Min Fotboll och vår hemsida, så använd alltid vår hemsida för korrekt tävlingsinformation.
 • Tänk på att alla spelare födda 2010 ska registreras i Fogis
 • Spelare som är födda 2009 ska börja använda laguppställning som tas fram i Fogis
 • Spelare som är födda 2007 ska nyregistreras
 • Glöm inte att kolla att kontaktperson och minst e-postadress finns med. Helst även mobilnr ifall motståndare eller domare behöver lämna meddelande i sista stund. Glöm inte kryssa i "Visa offentligt" i Fogis. Läs mer!
 • Behöver du påminna dig om de nationella spelformerna, läser du mer här!
 • Ibland kan det vara svårt att få ihop fullt lag, tänk på att det finns dispenser, både generella, lag och personliga
 • Läs gärna S:t Eriks-Cupens lagledarhäfte eller gå en lagledarkurs
 • I början av april ska Grönt Kort skickas ut
 • Här hittar du information om hur du hittar en anläggning och alla matcher som spelas där samt hur du skriver ut en matchlista
 • Dela filmen om matchmiljö Från 90 till 100

PS. Läs Erik Axel Karlfeldts dikt "Intet är som väntans tider". Ds.

Vid eventuella frågor skickar du ett mejl till ansvariga.