Tränarclinic för flicklagstränare

Vill du utveckla ditt tränarskap, få ny inspiration och få chans att lyssna till hur en annan förening jobbar med sin spelarutbildning? Vi vill erbjuda alla Stockholmsföreningars barn- och ungdomstränare ett forum för kompetensutveckling, inspiration och nätverkande. Detta genom en kvalitativ fortbildning i ett tidsmässigt mindre och lättillgängligt format.

Vi på Stockholms Fotbollförbund är stolta över att presentera IFK Lidingö FK – som första förening att presentera sin verksamhet på flicksidan!

IFK Lidingö FK har historiskt lyckats behålla stort antal spelare i sina kullar och utöver det fått fram ungdomslandslagsspelare genom åren. Nu får vi chansen att lyssna till hur föreningen både teoretiskt och praktiskt jobbar med sin föreningsstruktur, spelarutbildning och ledarskapsfilosofi. Innehållet kommer att sträcka sig från 5 mot 5 till 11 mot 11 och de anpassningar som kan vara typiska för spelarnas mognad och färdighetsnivå.

Utbildningen vänder sig till ledare för flicklag i S:t Eriks-Cupens alla åldersgrupper. Kvällen kommer att innehålla teori samt praktik ute på plan med spelare från föreningen. Under praktikpasset kommer ledarna kunna välja mellan tre övningsgrupper från olika utbildningsfaser.

IFK Lidingö FK hoppas inspirera alla deltagande tränare oavsett vilken ålder eller nivå och kunna bidra till konkreta tips att använda på och utanför fotbollsplan och förhoppningsvis väcka tankar som kan leda till utveckling av lag- eller klubbverksamhet över tid.

Kvällen är kostnadsfri, men antal platser är begränsade så först-till-kvarn-principen tillämpas. (MAX 80 platser)

Vi bjuder på kaffe och fika!

NÄR: torsdag 31 mars – kl. 18:00-21:00
PLATS: Lidingövallen, Kyrkvägen 56, 181 42 Lidingö
Målgrupp: Ledare för flicklag i spelformerna 5 mot 5 – 11 mot 11

Vid eventuella frågor, kontakta: