Vem håller spelformsutbildningar i din förening?

Stockholms Fotbollförbund bjuder nu in till en utbildarutbildning för att bedriva spelformsutbildningar för ledare och föräldrar i din egen förening.

Utbildarutbildningen riktar sig till dig som genomfört minst Tränarutbildning C, är utbildningsansvarig eller har en likande roll och ett intresse för att fördjupa föreningens kunskaper inom spelet fotboll i de olika spelformerna
(3 mot 3, 5 mot 5, 7 mot 7, 9 mot 9, 11 mot 11)

När du har genomfört utbildarutbildningen kommer du att ha fått alla verktyg du behöver för att enkelt kunna bedriva Spelformsutbildning för alla föreningens ledare antingen digitalt eller fysiskt.

Svenska Fotbollförbundet har skapat material kopplat till spelformerna så att det ska vara så enkelt som möjligt att bedriva utbildningen internt inom den egna föreningen. Bildspel och handledning finns alltid uppdaterat och tillgängligt för dig som utbildare på fotbollsportalen, och foldrar som kan delas ut till deltagarna finns att skriva ut ifrån Svenska Fotbollförbundets hemsida.

Oavsett spelform är respektive utbildning genomförbar på cirka 2-3 timmar, vilket gör att den kan bedrivas på tider som är behagliga för era deltagare.

Vid genomförandet av era tillfällen kan föreningen också söka stödmedel om 1 500 kr per tillfälle via Projektstöd IF. (Läs under Föreningsinterna Spelformsutbildningar).

Är du intresserad av att bli spelformsutbildare för just din förening?

Anmäl dig nu till utbildarutbildningen!

Datum: 23 februari
Tid: kl. 17.00-20.00
Plats: Stockholms Fotbollförbunds kansli, Västra vägen 5A, Solna
Föreläsare: Rebin Mardan - SvFF NaFu
Sista anmälningsdag: 21 februari eller tills kursen blir fullbokad

Vid eventuella frågor, kontakta: