Provisorisk ”Anslagstavla” – sök tränare

Leveransen av Anslagstavlan har tyvärr blivit fördröjd. Till dess har vi kopierat Smålands FF:s formulär för att tillsvidare kunna tillgodose de tränare och lag som är i behov av tjänsten.

På den tidigare hemsidan fanns en tjänst där föreningar, lag, tränare med flera kunde annaonsera - något som vi kallade Anslagstavlan. När den nya hemsidan sjösattes fanns ingen sådan funktion. 

Vi och de övriga 24 distrikten har fått kommit med önskemål till SvFF, som ansvariga för våra gemensamma hemsideplattform, om vad som ska utvecklas. Ett av våra önskemål har varit en ny Anslagstavla. Leveransen har tyvärr blivit försenad. Eftersom det just nu är hög tid för tränare och lag att söka nytt har vi tillsvidare tagit hjälp av Smålands FF som har gjort två olika formulär där tränare kan söka uppdrag och lag kan söka tränare.  

När man har fyllt i formuläret, klickar man på en knapp för att skicka iväg sina uppgifter. Sen behöver vi ta hand om informationen och lägga in på hemsidan. Något som inte sker automatsikt utan det behövs lite handpåläggning för att den ska kunna publiceras.

Vi vågar inte lova hur frekvent vi hinner sköta uppdateringen, det beror bland annat på hur många som kommer att använda tjänsten. Men vi ska försöka att åtminstone göra det en gång per arbetsdag.

Här nedan klickar du för att komma till respektive sida med formulär och uppgifter på lediga tränare och lag som söker tränare.

Ovanstående sidor kommer att tas bort och ersättas med den nya Anslagstavlan kommer att bli klar. Vi vet inte hur den kommer att fungera och vilka tjänster som ingår, men det finns risk att du behöver göra om din "annons" när den blir klar.

Vid eventulla frågor om tjänsten, kontakta:

Vid frågor om tränarutbildning, kontakta: