Klart för avspark i futsalserierna

Det är inte bara fotbollsplaner som är en bristvara även inomhushallar behövs det fler av. Att få halltider är inte lätt och att lägga pusslet med spelprogram är en stor utmaning. Stefan Malmqvist har lagt dit den sista pusselbiten och nu är matchschemat klart.

En del lag har inte sin "hemmahall" exakt geografisk där den borde vara och matchstarten kan ligga sent på kvällen. Vi jobbar för att både hallar och tider ska bli bättre kommande säsonger.

Ett antal matcher i Stockholms kommun saknar fortfarande datum, tid och hall vilket kommer att kompletteras snarast möjligt, separat kallelse skickas till berörda ledare/förening och berörda funktionärer.

Några viktiga punkter att tänka på för de deltagande lagen är:

  • Alla spelare måste inneha en giltig futsallicens/registrering (gäller ej F/P2011-2009). Se till att ordna detta i god tid
  • Respektive lag ska senast 15 minuter före avspark överlämna spelarförteckningen till domaren (gäller ej F/P2011-2009).
  • Hemmalaget ansvarar för att det finns matchbollar. Futsalboll ska användas
  • Hemmalaget betalar domarkostnaderna i samband med varje match. Det kommer att finnas möjlighet att använda digital domarersättning i futsalserierna. LÄS MER!
  • Arrangerande förening ska tillhandahålla funktionär för tidtagning/matchhändelser (gäller ej F/P2011-2009)
  • Spelarförteckningarna från Fogis används som matchprotokoll (gäller ej F/P2011-2009)
  • Matchändringar tillåts endast om det föreligger synnerliga skäl
  • För förtydligande av seriebeteckningar är alltid den lägsta siffran (-1) medel och den högsta siffran alltid lätt. Seriebeteckningarna där emellan kan antingen vara medel eller lätt beroende på hur många serier det finns i åldersklassen.

Med anledning av att fotboll- och futsalsäsongerna går in i varandra kan det vara svårt att hitta spelscheman, resultat och tabeller på hemsidan.

För att hitta fullständiga spelscheman söker du antingen upp laget genom "Sök via förening". Det går även att hitta spelprogrammet under Avancerat. Fram till årsskiftet behöver man då byta till Säsong: 2022. 

Fram till årsskiftet behöver du gå in på Avancerad eller Sök via förening för att hitta spelscheman och tabeller.

Om du söker under rubriken Enkel kommer du fram till årsskiftet att hitta serierna för säsongen 2020/21. Efter årskiftet kommer futsalsäsongen 2021/22 att finnas tillgänglig under rubriken Enkel.

Eller klicka här!

Vid eventuella frågor om futsalserierna kontaktar du: