Provisorisk ”Anslagstavla” – sök spelare

Det går trögt med leveransen av Anslagstavlan. Till dess att den blir klar har vi gjort formulär för att tillsvidare kunna tillgodose de spelare och lag som är i behov av tjänsten.

På den tidigare hemsidan fanns en tjänst där föreningar, lag, tränare med flera kunde annonsera - något som vi kallade Anslagstavlan. När den nya hemsidan sjösattes fanns ingen sådan funktion. 

Vi och de övriga 24 distrikten har fått komma med önskemål till SvFF, som är ansvariga för våra gemensamma hemsideplattform, om vad som ska utvecklas. Ett av våra önskemål har varit en ny Anslagstavla. Leveransen är fortsatt försenad. Eftersom de flesta serier och cuper nu är färdigspelade samt att frimånaden snart startar har vi tagit fram ett enkelt formulär som förening eller spelare kan fylla i..  

När man har fyllt i formuläret, klickar man på en knapp för att skicka iväg sina uppgifter. Sen behöver vi ta hand om informationen och lägga in på hemsidan. Något som inte sker automatsikt utan det behövs lite handpåläggning för att det ska kunna publiceras.

Vi vågar inte lova hur frekvent vi hinner sköta uppdateringen, det beror bland annat på hur många som kommer att använda tjänsten. Men vi ska försöka åtminstone göra det en gång per arbetsdag.

Här nedan klickar du för att komma till respektive sida med formulär och uppgifter på lag som söker spelare samt spelare som söker nya utmaningar.

Ovanstående sidor kommer att tas bort och ersättas med den nya Anslagstavlan när den blir klar. Vi vet inte hur den kommer att fungera och vilka tjänster som ingår, men det finns risk att du behöver göra om din "annons" när det är dags.

Se liknande sidor för tränare

Vid eventulla frågor om tjänsten, kontakta: