Stockholms FF söker receptionist

Vår receptionist Alice har fått möjlighet att spela fotboll på heltid och nu söker vi hennes ersättare. Vi önskar en strukturerad, utåtriktad och drivande medarbetare till kansliet i Solna. En varierande tjänst där personen i huvudsak bemannar vår reception men även ska vara behjälplig med diverse olika arbetsuppgifter på kontoret.

Arbetsbeskrivning

Var med och bidra till att uppnå Stockholms Fotbollförbunds vision:

Så många som möjligt – så länge som möjligt – i en så bra verksamhet som möjligt.

På StFF:s kansli i Solna arbetar 25 personer. Denna tjänst handlar huvudsakligen om att ta hand om besökare, svara i telefon och på mejl, hantera post, kontorsmaterial och andra administrativa uppgifter. Tjänsten innebär även att vara ett allmänt stöd på kansliet och arbetsuppgifterna kan vara varierande.

Du är en social och empatisk person som brinner för att ge bra service och är van vid mycket kontakt med människor. Du förväntas ta egna initiativ, vara flexibel i ditt arbete och har goda kunskaper i det svenska språket. Är du dessutom prestigelös och bidrar till god stämning så är du personen Stockholms Fotbollförbund söker.

Vi ser gärna att du brinner för idrott i allmänhet och fotboll i synnerhet

Tjänsten tillhör avdelningen Stab. Tjänsten är en tillsvidareanställning på minst 70%.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan som mejlas till rekrytering@stff.se senast den 17 december 2021. Rekrytering och intervjuer sker löpande.

Kontaktinformation

Chef för Stab: Linda Kransén, E-post
Facklig representant: Urban Helsing, E-post

Om arbetsgivaren – Stockholms Fotbollförbund

StFF sitter i egna lokaler nära Solna Centrum med goda pendlingsmöjligheter. Vi är 25 medarbetare i ett familjärt gäng som alla brinner för Stockholmsfotbollen. På ett kontor av den här storleken värdesätter vi personer som är flexibla och är villiga att ta ett stort ansvar.

Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är seriespel för seniorer och barn/ungdomar, ledar- och domarutbildning, distriktslagsverksamhet och hjälpa våra fotbollsföreningar med att utvecklas i sin verksamhet.

Stockholms Fotbollförbunds geogra­fiska verksamhetsområde omfattar samtliga kom­muner inom Stock­holms län med undantag av Norrtälje, Sigtuna, Nykvarn och Södertälje.

I distriktet finns över 3 000 domare, 390 klubbar, 100 000 spelare och endast i S:t Eriks-Cupen arrangeras det drygt 40 000 matcher varje år.

Välkommen med din ansökan!