Anmälningsrekord i Victoria och Stockholm Cup

Suget efter att få spela tävlingsmatcher är stort. Det går tydligt att utröna efter att vi har sammanställt antal anmälda lag till Victoria och Stockholm Cup. Grupplottningen till våra cuper för seniorlag är nu klar och de första matcherna spelas redan i början av juni.

Till Victoria Cup är 46 lag anmälda. Då har vi bara kunnat bjuda in lag från division 3-5 till cupen än så länge. Från dessa divisioner brukar det vara runt 30 lag som anmäler sig. En ökning med drygt 50 procent!

Till Stockholm Cup grupp B är hela 177 lag anmälda. Där brukar siffran ligga på mellan 110-120 lag. Ökningen här är på 60 procent!

Idag under torsdagsförmiddagen har lottning genomförts. Grupperna är sammanställda i ett dokument som du hittar längst ner i artikeln. Nu startar jobbet med att lägga alla dessa matcher. Spelprogrammet kommer att presenteras i början av nästa vecka (vecka 21).

Herrlagen från division 3 och uppåt ingår i Stockholm Cup grupp A och dessa lag kommer få anmäla sig i september månad och påbörjar sitt cupspel i februari-mars som vanligt. 

Damlagen som spelar i division 2 och högre får troligen spela dubbelserier i år. Därmed kommer även deras anmälningstid bli i september för att komma in i cupen efter säsongens slut.

Nästan alla grupper består av fyra lag, men i ett par är det bara tre lag. När det är dags för en ny tävling kommer det alltid frågor och funderingar på vad som gäller. Allt är inte helt klart ännu, men all information kommer att mejlas till lagens kontaktpersoner och bestämmelserna publiceras på hemsidan under Dokument - Tävlingsföreskrifter.

Här hittar du spelprogrammet för Victoria Cup gruppspel och Stockholm Cup gruppspel B

Här kan du se hur det har gått tidigare år i cuperna