Tre vinnare utsedda i bättre matchmiljö-tävlingen

Den 2 juni utlyste vi en tävling på vårt Instagram-konto, med priser från adidas, som gick ut på att ge tips på hur vi inom Stockholmsfotbollen ska kunna få en bättre matchmiljö. För att inte bara de som har Instagram ska få ta del av dessa bra förslag och tips meddelar vi här med pukor och trumpeter de tre vinnarna och deras förslag.

Av de bidrag som hade lämnats in var det inte lätt att komma fram till vilka tre bidrag som skulle vinna, men efter diskussioner och noga övervägande har juryn på Stockholms FF utsett tre vinnare.

De vinnande användarnamnen utan inbördes rangordning är:

chrilloz
Låt domarna skicka in en bedömning till STFF över hur bra matchmiljön kändes. Uppmärksamma sedan de lag och klubbar som med högst snittbetyg är med och skapar den bästa matchmiljön med någon schysst klubb eller lagranking. Givetvis även återkoppling till de lag/klubbar som inte lägger sig i toppen.

Som allting annat så blir man bättre på det man bedöms på.

pillanunell
Ett annat förslag är att förbundet tar fram en digital utbildning om schysst spel och uppförande på och bredvid plan. Den här skulle alla spelare, ledare och föräldrar kunna ta del av inför seriestart. Städa Sverige har en sån utbildning som alla grupper som ska städa ska göra. Mycket bra!

fille_13
Som ledare välkomna båda lagen och domare samt publik. Uppmärksamma fair play till alla berörda och publik innan match. Dela ut en väst till en i motståndarpubliken samt en till hemmapubliken så är de matchvärdar under matchen vilket även gör domaren trygg. När trygghet är skapad till varje match får vi in fair play automatiskt. 🙌

Vinnarna får ett varsitt paket med ryggsäck och badhandduk från vår samarbetspartner adidas.

Vill du läsa alla tävlingsbidragen går du in på vårt Instagram-konto: stockholms_fotbollforbund

Vill du vara med på nästa tävling som kommer inom kort är det bara att följa oss på Instagram.

Grattis till vinnarna i tävlingen och tack till alla andra som lämnade in bra förslag och tips.