Hjälp oss att utvärdera framtidens ifyllnadsmaterial

Vi gör allt för att våra fotbollsplaner ska bli miljömässigt hållbara. På TestbedNordics testanläggning vid Råstasjön i Solna har vi anlagt fyra planer för utvärdering av nya, mer miljövänliga ifyllnadsmaterial. Nu behöver vi din hjälp med att tycka till om spelegenskaperna.

För att kunna göra det behöver du ladda ner vår app och genomföra en träning eller match på någon av testplanerna. Appens frågeformulär består av 22 frågor, där de flesta är med kryssalternativ, och tar cirka 2 minuter att fylla i. Planerna på testbädden har vi döpt till T1, T2, T3 och T4 (Testbädd 1-4). På varje plan ligger ett unikt, biobaserat material som vi nu vill ha din åsikt om. Vill du testa alla fyra planerna går det alldeles utmärkt. Du markerar bara i appen vilken plan du tränat eller spelat match på och svarar på frågorna.

Testbädden är den första i världen där du som spelare får vara med och testa framtidens underlag för konstgräsplaner. När du svarar på frågorna är det viktigt att du fyller i svaren så sanningsenligt som möjligt. Svaren sammanställs och resultatet publiceras på projektets kommande hemsida. Resultatet är viktigt för anläggningsägare som genom din utvärdering får svar på vilket fotbollsunderlag de ska använda på framtida konstgräsplaner. Diskutera gärna med dina medspelare vad de tyckte om de olika planerna. 

Som tack för att du hjälper oss med testerna har du chansen att vinna en fotboll från adidas. Varje månad lottar vi ut två fotbollar. Vill du vara med fyller du bara i dina kontaktuppgifter i appen. Vinnarna kontaktas via mobil och deras namn samt förening publiceras på vår hemsida och FB.

För att ladda ner TestbedNordic App för spelarutvärdering till din mobil klickar du på följande länkar beroende på operativsystem för din mobil eller söker på App Store (Apple IOS) eller Google Play (Android) efter Sports Labs Pitch Rater.

Google Android download

Apple IOS download

För att komma igång med appen och svara på våra frågor fyller du i användarnamn och loggar in.

Användarnamn: TestbedNordic Solna

Login: CD3E35

Har du frågor eller vill komma med förslag på hur vi kan förbättra testbädden är du välkommen att kontakta projektledaren: