Link

Kolla! stff.se har fått nytt utseende

Iphone 4 S var en het mobiltelefon och surfplattan började bli populär, året var 2011 och Stockholms FF lanserade den förra hemsidan. Tekniken har utvecklats och vi kan väl erkänna att vi inte riktigt har hängt med i den digitala utvecklingen. Idag den 22 februari tar vi ett steg i rätt riktning mot att modernisera fotbollen både på Stockholms- och nationell nivå.

Svenska FF har tillsammans med digitalbyrån Creuna utvecklat den nya och fräschare sajten. SvFF har ju succesivt lämnat den gamla plattformen för att nu ha tre hemsidor under sitt paraply. Som du ser har vi bara en, men med ett utseende som gör att man ser helheten med svensk fotboll.

För att ta fram den nya hemsidan har Creuna genomfört intervjuer och workshops med användare på olika nivåer för att få fram en så pass bred bakgrund och beslutsunderlag som möjligt. Arbeten har sedan fortskridit med digitala möten med en referensgrupp.

Nu är det dags att visa upp den nya babyn och förhoppningsvis kommer våra användare få ett positivt intryck av vårt nya ansikte utåt. Något som vi är övertygande om kommer att falla användarna i smaken är att den nya hemsidan är mobilanpassad! Då över 70 procent av användarna har mobilen som plattform vid användandet var det den viktigaste pusselbiten vid utvecklingen av den nya sajten.

Allt kommer inte att vara guld och gröna skogar i inledningen, utan det kommer säkert att dyka upp barnsjukdomar och funktioner som ännu inte har utvecklats till releasedatumet. Vi tycker ändå att utvecklingen har kommit så pass långt att vi vill släppa den nya hemsidan.

Du kommer hitta en lite annorlunda navigation än den tidigare hemsidan, men kommer säkert snabbt att lära dig att hitta. De sex rubrikerna som sidan är byggd efter är:

Förening – Tävling – Utbildning – Domare – Utveckling – Om oss

Under dessa huvudrubriker finns sedan en mängd underrubriker där vi hoppas att du ska hitta det du söker.

Några funktioner och sidor som du i den första releasen inte kommer att hitta är bland annat: Anslagstavlan, kalendariet, domarregistret och utbildningsregistret. Widgets kommer inte heller att fungera. Den tidigare hemsidan (som man kan hitta på stockholm2.svenskfotboll.se/) kommer att finnas tillgänglig till maj, men kommer inte att uppdateras.

Vi hoppas att du kommer gilla den nya hemsidan och kommer ha överseende med att allt inte är helt hundraprocentigt från första början.