Cupspelet ställs in 2021

Våra fyra cuper Victoria och Stockholm Cup samt Junior-DM för flickor och pojkar kommer inte att genomföras i år på grund av de restriktioner som föreligger.

Tävlingsmatcher är fortfarande inte tillåtna att spela och vi ser ingen möjlighet att få börja spela i cuperna innan tidigast mitten av mars. Då är det endast några få veckor till möjlig seriestart. Dagar och veckor räcker inte till för att spela klart cuperna innan seriestart och vi tänker inte spela ikapp samtidigt som seriespel pågår.

Stockholmsplatserna till Svenska Cupen kommer 2021 endast tillsättas utifrån placering i seriespelet. Detta gäller både för herrar och damer.

Ekonomi

De lag som är kvar i Victoria och Stockholm Cup (d.v.s. de flesta) har gratis anmälan till den cupomgång som inleds i oktober 2021. De lag som åkte ur hösten 2020 behöver betala in en ny anmälningsavgift för deltagande oktober 2021.

Junior-DM för spelare födda 2002 hann aldrig påbörjas. Här gäller full återbetalning, vi återkommer med mer info inom kort.

Anledningen till att vi gör olika är att Victoria och Stockholm Cup spelas under två år och nytt cupspel drar igång redan hösten 2021. Junior-DM avslutas under samma år och nytt cupspel drar inte igång igen förrän 2022, och då med en annan årskull.

Vi får nu gemensamt sikta in oss på att försöka få till en full serie under 2021.

Spelschemat för senior- och veteranlag ligger ute under och kan hittas genom att klicka här!