Brist på uppgifter till kontaktpersoner – viktig information når inte lagen

Tyvärr är det många lag som inte får den information som vi skickar ut. Anledningen är att mejladress och/eller mobilnummer saknas eller är inaktuella till den som är registrerad som kontaktperson i Fogis. Kolla uppgifterna för att underlätta för alla inblandade och glöm inte att bocka i ”Visa offentligt"!

Veckans höjdpunkt för många lag är helgens match, men allt för ofta är det lag med förväntansfulla spelare som möts av en tom plan. Ledsna barn och sura föräldrar får besvikna åka hem igen. Den här upplevelsen är det allt för många som har fått vara med om. Men den skulle lätt kunna undvikits om uppgifterna till lagets kontaktpersonen inte skulle saknats och att det mejl som vi skickar ut till alla lag i serien när ett lag har utgått inte har kommit fram.

Det är inte bara informationen om lag som utgått som missas, det finnas även andra viktiga nyheter som vi skickar ut som inte når ett flertal lag.

  • Matchändringar gjorda av ett av lagen
    Ett lag kanske inte kan spela ett visst datum och önskar flytta matchen, eller behöver meddela om Walk Over. Då måste de kunna få tag på sina motståndare.
  • Matchändringar av annan sort
    Det finns många orsaker till att en match flyttas. Anläggningen ska renoveras, planen är ej i spelbart skick p.g.a vattenläcka, ett annat arrangemang ska hållas på aktuell plan med mera. Då måste Stockholms FF kunna skicka den informationen till båda lagen.
  • Uppskjuten eller inställd match
    Det kan t.ex. handla om att ett av lagen har fått akuta förhinder eller att något allvarligt har hänt i området så att matchen inte kan spelas på utsatt tid.
  • Domaren
    Domaren kan ibland behöva komma i kontakt med hemmalaget.
  • Övrig information
    Laget riskerar att missa annan viktig information.

Därför ber vi er att se över att både mejladress och mobilnummer finns och är aktuella till den som står som kontaktperson för laget.

Om ni ser att alla uppgifter inte är korrekta, kontaktar du ansvarig i föreningen som fyller i de saknade uppgifterna i Fogis.

OBS! För den som fyller i uppgifterna i Fogis är det viktigt att rutorna "Visa offentligt" bockas i!
Och glöm inte att även kolla att kolla att föreningens Bankgiro/Postgiro finns angivet.