Grupper i sociala medier

Tidigare fanns det ofta länkar till andra sajter på olika hemsidor. Efter ett önskemål från en läsare tar vi nästa steg och har gjort en sida med olika grupper i sociala medier.
Stockholms FF har tre egna grupper på Facebook, men det finns väldigt många andra grupper i sociala medier som handlar om fotbollsverksamhet. På den här sidan samlar vi de som vi själva känner till och får tips om.

Sociala medier svämmar över av innehåll med fotboll. Bara på Facebook finns en mängd grupper som samlar intressen av alla olika slag. På den här sidan listar vi grupperna. Har vi missat en viktig grupp? Tipsa oss! Tänk på att en del grupper behöver man gå med i för att kunna ta del av innehållet.

Vi tar inget ansvar för innehållet på de olika gruppsidorna. Får vi kännedom om att någon grupp inte följer idrottens/fotbollens värdegrund kommer den att tas bort från den här samlingssidan.

Grupperna är indelade i olika kategorier:

  • Cuper/träningsmatcher
  • Tränare/ledare
  • Domare
  • Påverkansarbeten

Vi vill även passa på att informera om vår egen Anslagstavla där de tre första kateogrierna går att annonsera om. På vår hemsida går det också att hitta alla sanktionerade cuper i distriktet.

Sidor som drivs av kommersiella intressen kommer inte att publiceras.

Stockholms FF:s egna grupper

Ungt nätverk – "Ungt Nätverk” är ett initiativ för att där bjuda in föreningarnas unga ledare (15-25 år) till föreläsningar och workshops.

Tränarforum för kvinnor – Här delas möjligheter och utmaningar i det kvinnliga tränarskapet i fotboll.

StFF:s styrelseforum för kvinnor – Här delas möjligheter och utmaningar för kvinnor engagerade i styrelsearbeten.

Fotbollscuper Stockholm – Sök, ge förslag och gör reklam för fotbollscuper i Stockholm eller roliga sommarcuper. 

P07 fotboll, träningsmatcher Stockholm – Syftet är att underlätta organisation av träningsmatcher, minicuper och andra roliga aktiviteter inom P07 fotboll.

Träningsmatcher Fotboll P08 Stockholm – Syftet med gruppen är att samla ledare för P08-lag i Stockholm för att göra det lättare att hitta lag för matchspel. Givetvis är gruppen även för att utbyta erfarenheter och hjälpa varandra.

Träningsmatcher Fotboll F2011 Stockholm – Syftet med gruppen är att samla ledare F11-lag i Stockholm för att göra det lättare att hitta lag för matchspel. Givetvis är gruppen även för att utbyta erfarenheter och hjälpa varandra.

Träningsmatcher i Sthlm - Pojkar 2011 – Syftet med gruppen är att samla ledare för P11-lag i Stockholm för att göra det lättare att hitta träningsmatcher på alla nivåer. Givetvis är gruppen även för att utbyta erfarenheter och hjälpa varandra.

Fotboll träningsmatcher/cuper F2012 Stockholm – För engagerade i fotbollslag för flickor födda 2012 i Stockholm med omnejd. Sökes träningsmatcher eller motståndare i cuper osv.

Flickalliansen Flickor 2013 Fotboll – Syftet med denna grupp är att skapa ett enkelt kontaktnät för ledare och tränare som söker träningsmatchers , cuper och gemensamma arrangemang för flickor födda 2013 i Stockholm.

Flickalliansen Flickor 2016 Fotboll – Syftet med denna grupp är att skapa ett enkelt kontaktnät för ledare och tränare som söker träningsmatchers , cuper och gemensamma arrangemang för flickor födda 2016 i Stockholm.

Fotbollstränare Barn & Ungdom - Fotbollscuper – Tips och inbjudan till cuper.

Tränarforum Flickor Damjuniorer – Samlingsplats för att boka träningsmatcher mot varandra och även hålla dialog om funderingar.

STHLMs fotbollstränare och -domare – Tränarna kan publicera inlägg med matcher där de söker domare eller motståndarlag, domarna kan skriva inlägg där de presenterar sig själva

Stockholm Fotboll – Är till för fotbollsspelare och lag i Stockholm från division 7 till 4! För de som är intresserade att hitta en klubb eller för tränare som vill utöka sitt manskap!

Fotbollstränare Elit,bredd, senior och ungdom – Grupp där fotbollstränare kan dela med sig och hjälpa varandra med den kunskap som vi faktiskt besitter. 

Fotbollsmålvakter & målvaktstränare – En grupp för målvakter och målvaktstränare

Fotbollstränare Barn & Ungdom Forum – Forum för fotbollstränare inom Barn & Ungdom. Frågor, diskussioner, tips på övningar m.m.

Domare

Stockholms fotbollsdomare – Gruppens syfte är framförallt att samtliga av Stockholms fotbollsdomare ska kunna byta/ge bort matcher med varandra, men också för att kunna diskutera situationer som uppstått på planen.

Stockholms futsaldomare – Samma syfte som för ovanstående fast med inriktning på futsaldomare.

STHLMs fotbollstränare och -domare – Tränarna kan publicera inlägg med matcher där de söker domare eller motståndarlag, domarna kan skriva inlägg där de presenterar sig själva.

Fler idrottsplatser i innerstaden nu! – Innerstadsklubbar som vill samla alla medborgare som vill verka för lika förutsättningar för alla barn och ungdomar och som vill verka för en demokratiskt och hållbar stadsutveckling där idrotten spelar en viktig roll.

Rädda Nackaidrotten – Syftet med denna grupp är att skapa opinion för att bygga ut antalet ytor och anläggningar för idrott och hälsa så att alla Nackabor får tillgång till ett föreningsliv i sitt närområde.

Idrottsinitiativet – Syftet är att skapa en dialog med intresserade av frågor som gäller idrottens roll och förutsättningar för att bedriva en verksamhet med hög kvalitet för barn och ungdomar i Solna.

Vid eventuella frågor, kontakta: