FOGIS

Fogis domarklient

Fogis (fotbollens gemensamma informationssystem) är fotbollens eget administrationsverktyg. Via Fogis har domare möjlighet att se sina uppdrag, anmäla intresse till lediga uppdrag med mera.

Mobil domarklient för smartphones

Det finns även en mobil domarklient där det går att komma åt information om nästkommande matcher samt göra domarrapport. Du behöver inte ladda ner någon app utan klienten fungerar direkt i din mobiltelefons webbläsare. 

Klicka här för att komma till mobilanpassad FOGIS

Instruktionsfilmer för FOGIS

Frågor och svar

En länk med inloggning skickas ut till varje deltagare som genomför grundkurs 7 mot 7 ca 2 veckor efter genomförd kurs, länken skickas till den e-postadress som du uppgett i anmälan till kursen. Kontrollera även din skräppost. Om du inte fått något mail, kontakta domare@stff.se för support. Var noga med att uppge ditt för- och efternamn när du mailar in till oss.

Klicka på länken "Har du glömt ditt lösenord?" på inloggningssidan. Skriv in ditt användarnamn och klicka på knappen "Skicka engångslösenord" så skickas ett engångslösenord till den e-postadress som är registrerad på angiven användare.