Sport Competence

sportcompetence.seSvFF och Stockholms FF har tecknat ett unikt avtal med Sport Competence. Avtalet innebär att din förening kan ansluta sig till Sport Competence till ett väldigt subventionerat pris!

Vad är Sport Competence?
Sport Competence är den digitala samlingsplatsen för utveckling med expertkompetens inom idrottsrörelsen. Du och hela din förening får ta del ett stort antal digitala professionella föreläsningar med ledande experter inom för er högst relevanta ämnesområden.
Se förklarande demofilm på två minuter: https://youtu.be/BO23s-_CDFc

Vad innebär ett årsabonnemang?
Ett årsabonnemang innebär att din förening är ansluten till Sport Competence och kan därför erbjuda alla medlemmar i föreningen, aktiva, ledare, föräldrar, styrelse m.fl. tillgång till hela utbudet på Sport Competence. Hela din förening kan när som helst ta del av ALLA föreläsningar i obegränsad omfattning och därmed ny kunskap som tidigare inte varit tillgänglig.

Prova en månad – Helt kostnadsfritt!

Så beställer du ert årsabonnemang:
Avtalet mellan SvFF, Stockholms FF och Sport Competence gör att du kan ansluta hela din förening för endast 5 000:- inkl.. moms (ord. pris 18 750:-)

Välkommen att beställa ert årsabonnemang direkt via e-brev på info@sportcompetence.se (vänligen ange org. nr. samt fakt.. adress).

Ps. Detta är en "skattkista" för er förening och det kommer att skapa en dynamik som i högsta grad påverkar föreningsutvecklingen – Missa inte detta! Ds.