Anmälan till seniorserierna 2019

Följande information gäller för anmälan till 2019-års seriespel för seniorlag, Junior-DM samt J 19 flickor.

Anmälan görs i FOGIS under perioden 10 oktober - 31 oktober 2018. Information om hur du gör finns i bifogad fil i artikeln.

Lagen är föreslagna med 2018-års serietillhörighet eftersom inte alla serier och kval är färdigspelade. När lagen är anmälda samt kval och serier är klara kommer lagen att placeras i rätt division

Nyheter inför säsong 2017

  • Dubbla matcher i S:t Eriks-Cupen samma dag
  • Ackumulerade varningar i kvalificeringsserierna till U17 respektive U19
  • Gult kort = automatiskt byte i S:t Eriks-Cupens 11-mannamatcher
  • Dispens även i högsta serien
  • Utvisning i träningsmatcher
  • Föreningsblandade lag på flicksidan i S:t Eriks-Cupen

Nyheter i S:t Eriks-Cupen 2017

Det är tre nyheter till säsongen 2017 i S:t Eriks-Cupen. Alla serier berörs inte av alla förändringar. Här presenteras det som är nytt.

Nyheter i S:t Eriks-Cupen 2016

Det är nio nyheter till säsongen 2016 i S:t Eriks-Cupen. Alla serier berörs inte av alla förändringar. Här presenteras det som är nytt.

Nya blanketter för dispensansökan

Med anledning av de nya tävlingsbestämmelser som börjar gälla nästa säsong är nu blanketterna för att söka åldersdispenser uppdaterade.

Kvalificeringsserier P16 och P18 inför kommande U17 och U19

På representantskapet 2014 röstades fri anmälan till S:t Eriks-Cupen igenom. I samband med detta gavs förbundet i uppgift att ta fram ett nytt sätt för lagen i de äldre årskullarna att kvalificera sig för U17 och U19 serierna.

Nästa år, säsongen 2016, så kommer vi genomföra speciella kvalificeringsserier för detta.

Fullsatt på mötet Inför Representantskapet

Ett stort antal föreningsrepresentanter samlades på Quality Hotel Friends på tisdagskvällen för att ta del av samt diskutera motioner och förslag inför Representantskapsmötet den 17 november.

INBJUDAN TILL MÖTE INFÖR REPRESENTANTSKAPET 2015

PÅMINNELSE - det är många viktiga frågor som kommer att avhandlas- missa inte tillfället att vara med och diskutera och ta del av information inför besluten på Representantskapet!

Ordinarie Representantskapsmöte äger rum 17 november kl. 19.00.

Då många föreningar upplever att det är svårt att hinna med att gå igenom frågorna inför Representantskapet så vill Stockholm FF erbjuda föreningarna en möjlighet att få höra mer om motionerna och tankarna bakom dem samt få diskutera med andra klubbar kring dessa och andra frågor.
Stockholms Fotbollförbund bjuder härmed in till ett förberedande möte den 13 oktober inför Representantskapet.

Inför S:t Eriks-Cupen 2016

Det kommer många frågor till StFF:s kansli gällande S:t Eriks-Cupen 2016 och för att stilla nyfikenheten har vi sammanställt information...

Representantskapet 2015

Motionstiden till Stockholms FF:s Representantskap utgår 1 september. Motioner ska sändas in till StFF med post och vara undertecknade av behörig person i föreningen.
Se Stockholms FF:s stadgar 3 Kap. Representantskap

sterikscupen.se

sterikscupen.se

Nu har vi sjösatt den nya sajten för
S:t Eriks-Cupen, sterikscupen.se!

Den nya hemsidan kommer i första hand att vända sig till spelarna och deras anhöriga. En stor nätverkssida för sociala medier med Instagram och Facebook, där över 50 000 spelare och deras supportrar kan lägga upp egna bilder, kommentera varandras bilder och följa lag i S:t Eriks-Cupen.

Visa alla nyheter