Ökning av anmälda lag igen!

Så här års pågår febrilt arbete för att färdigställa seriesammansättningar och spelprogram vilket är en gigantisk uppgift som StFF:s tävlingsavdelning utför. Glädjande nog kan vi konstatera en ökning på 7 procent när det gäller totalt antal anmälda lag och den största ökningen står reservlag dam för, d v s nya Stockholmsserien - hela 480 procent!

5 361 lag är anmälda till S:t Eriks-Cupen 2021 vilket är en ökning med 6 procent jämfört med föregående år. Seriesammansättningen beräknas vara klar i mitten av februari och spelprogrammet i andra halvan av mars.

Vi har totalt 16 fler seniorlag vilket motsvarar en ökning på 6 procent. 64 damlag är anmälda till division 3-5 och 215 herrlag till division 4-7.

Damernas nya Stockholmsserien har totalt 35 lag anmälda, vilket är 480 procent fler än i den tidigare reservlagsserien. Det är andra säsongen Stockholmsserien för herrar arrangeras och 101 lag är anmälda vilket är en ökning på 32 procent. Dessutom tillkommer herrarnas veteranserie med 45 lag vilket är en ökning med 11 procent. Spelprogram för seniorerna beräknas vara klar under andra halvan av februari.

Fantastiska siffror och vi ser fram emot att genomföra ännu en efterlängtad fotbollssäsong med start förhoppningsvis i april!