Kvalitésäkra föreningen – genomför Diplomerad Förening

Den 17 oktober genomfördes en digital konferens för föreningsanställda och styrelseledamöter. En av tre huvuddelar på programmet var Diplomerad Förening. Ett av reportagen var med Magnus Lundgren, ordförande i Solberga BK som fick möjligheten att berätta hur det är att vara mitt inne i processen samt ger erfarenheter och tips till andra föreningar.

Mattias Lindström, ordförande i StFF:s föreningsutvecklingskommitté fyller på:

– Solberga BK och Magnus Lundgren är ett bra exempel på föreningar som har förstått på vilket sätt Diplomerad Förening kan hjälpa dem i sin redan befintliga utveckling av sin förening. Nu hoppas vi på att flera föreningar väljer att gå in i Diplomerad Förening och tar hjälp av StFF och RF-SISU Stockholm i sin fortsatta utveckling.

För mer information eller om du har frågor vänligen kontakta Urban Helsing.

Läs mer om Diplomerad Förening