Spelare till ungdomslandslagen

Tre nya landslagssamlingar är på ingång och till dessa är många spelare från Stockholm uttagna. Grattis och lycka till!

P17/03-landslaget samlas på Öland den 5-8 oktober och följande deltar från Stockholm:
Yasin Ayari
(AIK FF), Rasmus Bonde (AIK FF), Samuel Dahl (AIK Fotboll AB), Jusef Erabi (Hammarby Fotboll AB), Calvin Kabuye (AIK FF), Linus Mattsson (Akropolis IF), Joshua Sivertsen (AIK FF), Noah Tesfai Negash (AIK FF) och Nils Wallenberg (IF Brommapojkarna).

P18/02-landslaget beger sig till Lund för läger den 5-8 oktober och nedan spelare från Stockholm är uttagna:
Paulos Abraham (AIK Fotboll AB), Melker Jonsson (Djurgårdens IF FF), Erik Ring (AIK Fotboll AB), Anthonio Sanjairag (Djurgårdens IF FF), Aimar Sher (Hammarby Fotboll AB), Ludvig Svanberg (IK Frej Täby) och Oliver Dovin (Hammarby Fotboll AB).

F16/04-landslaget genomför sitt nästa läger i Malmö den 6-10 oktober och då är StFF:s Annelie Norén med som tränare. Följande spelare i Stockholm är uttagna:
Elvira Björklund (Djurgårdens IF FF), Caitlin Currie (Djurgårdens IF FF), Ebba Hjalmarsson (IF Brommapojkarna), Hedda Johansson (AIK FF), Nea Flyborg (Djurgårdens IF FF), Matilda Nildén (IF Brommapojkarna) och Ellen Wangerheim (Hammarby Fotboll AB).