Stockholms Fotbollförbund söker spelarutbildare för flickverksamheten

Vi gratulerar vår mycket uppskattade spelarutbildare Caroline Sjöblom till tjänsten som förbundskapten för F15-17 landslaget hos Svenska Fotbollförbundet! Därmed lämnar denna stjärna Stockholms Fotbollförbund och vi söker hennes efterträdare. Är du engagerad, kommunikativ och drivande, med genomförd tränarutbildning UEFA A eller motsvarande samt har erfarenhet av att träna ungdomslag och gärna flicklag? Välkommen att söka tjänsten som spelarutbildare för flickverksamheten hos StFF!

Arbetsbeskrivning

Stockholms Fotbollförbund söker efter en framåtlutad, engagerad och kommunikativ person. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla och arbeta med spelarutbildning på flicksidan mellan åldrarna 14-19. Detta innebär tex individuella utvecklingssamtal med ett 30-tal spelare. Du kommer jobba med och nära våra distriktslag, utveckla, delta och planera för öppna träningar genomföra klubbesök samt ha kontakt med NIU, LIU gymnasier och högstadieskolor med fotbollsinriktning. Nära kontakter med klubbar i distriktet är en viktig del av ditt arbete, liksom kontakter med Svenska Fotbollförbundet och övriga distrikt. Ett brett nätverk är viktigt och underlättar ditt arbete. Du förväntas vara ute med regelbundenhet på både träningar och matcher för att prata med tränare och titta på spelare som är eller ligger nära att vara aktuella till vår distriktslagsverksamhet. Detta sker på kvällar och helger.

Du kommer att rapportera till Sportchefen och arbeta närmast spelarutbildaren på pojksidan samt administrativ personal kring våra distriktslag. Du förväntas att följa med på vissa resor varje år. (Halmstadsläger, Gävlecupen, Enköpingsläger) Kvällar och helger förekommer. Läs mer om vår spelarutbildning.

Formella krav

  • Tränarutbildning UEFA A eller motsvarande
  • Behärska svenska språket i tal och skrift
  • Erfarenhet av att träna ungdomslag och meriterande är flicklag

Kravprofil

  • Du behöver vara engagerad, nyfiken, kommunikativ och drivande
  • Vi ser gärna att du har en tränarbakgrund på olika nivåer och åldrar
  • Erfarenhet från föreningsliv och/eller förbundsliv är meriterande
  • Körkort och tillgång till bil behövs

Vi erbjuder

  • En tillsvidareanställning 100%
  • En stimulerande och utvecklande arbetsmiljö
  • En möjlighet att långsiktigt påverka svensk fotbolls utveckling inom flickverksamhet

Kontaktinfo

Sportchef Kenneth Öberg, kenneth.öberg@stff.se, 08-444 75 08, Utvecklingsansvarig flick och dam Annelie Norén, annelie.norén@stff.se, 08- 444 75 21, facklig representant Urban Helsing, urban.helsing@stff.se

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 15 september. Maila din ansökan, CV och personligt brev, till kansli@stff.se.

Då jämställdhet är ett av StFF:s viktigaste områden inom Stockholmsfotbollen, ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Välkommen med din ansökan!