Finalklart i Stockholm Cup

Det blir div. 2-lagen Tyresö FF och FC Stockholm Internazionale som möts i distriktsfinalen för herrar som går under namnet Stockholm Cup. Det är två formtoppade lag som kommer att mötas, då båda ligger i toppen av respektive södra Svealand och norra Svealand i tvåan. Finaldatum är ännu inte fastställt.

Stockholm Internazionale besegrade seriekollegan IFK Lidingö FK med 2-0 efter 1-0 i paus. Det var lagets skyttekung Stefan Ojovic som visade vägen i den 34:e minuten. I mitten av den andra halvleken fastställde Sebastian Ludzik slutresultatet till 2-0.

Den andra semifinalen mellan div. 3-laget Rågsveds IF och Tyresö FF blev mer dramatisk. Fredrik Notice satte hemmalagets handikappstraff innan matchen. I början av andra halvlek vände gästerna till 1-2 genom Hisham Shnawa och Kevin Salomonsson.

Men Fredrik Notice var inte färdig med målgörandet för dagen utan kvitterade till 2-2 med kvarten kvar att spela. Ett resultat som stod sig den ordinarie matchtiden ut. Eftersom det inte är någon förlängning i Stockholm Cup avgjordes matchen genom straffsparksläggning. Där var det Stockholm Cup-mästarna från 2017 som höll nerverna bäst i styr och vann matchen med 6-5.

Resultat grupp B, Resultat grupp A och Resultat finalspel