Stockholmsspelare till landslagsläger

P17/03-landslagets förbundskapten Peter Wennberg har tagit ut 68 spelare till läger i Göteborg den 2-7 augusti och 19 spelare tillhör Stockholmslag. Grattis och lycka till!

De uttagna spelarna: Yasin Ayari (AIK FF), Rasmus Bonde (AIK FF), Samuel Dahl (AIK Fotboll AB), Ben Engdahl (Hammarby Fotboll AB), Jusef Erabi (Hammarby IF FF), Lucas Forsberg (Sollentuna FK), Lukas Fältén (Djurgårdens IF FF), Herman Johansson (Huddinge IF), Jonathan Jorge (Täby FK), Hope Calvin DDamulira Kabuye (AIK FF), Alexander Karlsson Karagounis (Djurgårdens IF FF), Kingsley Chibuike Okafor (IF Brommapojkarna), Holger Olsson (AIK FF), Hampus Pergel (AIK FF), Joshua Sivertsen (AIK FF), Noah Tesfai Negash (AIK FF), Nils Wallenberg (IF Brommapojkarna), David Celic (Djurgårdens IF FF) och Markus Vilmar (Hammarby IF FF).