Stockholmsspelare uttagna till landslag

Efter en tids uppehåll pga Covid-19, har nu landslagstrupper för F16 och F18 tagits ut och 12 spelare från Stockholmslagen är med.

F16/04 har läger i Upplands Väsby 13-16 juli och följande spelare är uttagna: Nea Flyborg (Djurgårdens IF FF), Matilda Nildén (IF Brommapojkarna), Ellen Wangerheim (Hammarby Fotboll AB), Elvira Björklund (Djurgårdens IF FF) och Caitlin Currie (Djurgårdens IF FF). StFF:s Annelie Norén är tränare för truppen.

Under samma period samlas F18/02-landslaget på Tipselitläger på Bosön och följande spelare är uttagna: Hanna Ekengren (Djurgårdens IF FF), Louise Hvarfner (Djurgårdens IF FF), Thea Nyberg (Bollstanäs SK), Hanna Stokki (Djurgårdens IF FF), Serina Iddrisu Backmark (AIK FF), Emma Becker (AIK Fotboll AB) och Cassandra Larsson (Bollstanäs SK).