Sommarhälsning och öppettider

Inför sommarledigheten och semestrar har Stockholms FF begränsade öppettider och service. Vecka 27 är kansliet öppet kl. 9 - 15. Under perioden 4 - 26 juli har vi stängt. Kanslimejlen kommer att besvaras, dock med något lägre frekvens än vanligt. Har man brådskande frågor om tävling eller domare, så bevakas mejladresserna domare@stff.se och tavling@stff.se dagligen hela sommaren.

Distriktschefen Andrea Möllerberg passar samtidigt på att skicka en sommarhälsning till alla i Stockholmsfotbollen.

Hur inleder man en sommarhälsning ett år som detta?

Det har snart gått ett år sedan jag började som distriktschef på Stockholms Fotbollförbund och det har gått över ett år sedan jag skrev på mitt avtal med förväntan och stor ödmjukhet. Mitt uppdrag från styrelsen var att skapa mer fokus på utveckling och framförallt fotbollsutveckling för vår verksamhet samt ännu tydligare sätta Stockholmsfotbollen på den nationella kartan.

Jag kan med stolthet titta tillbaka under mina tio månader och verkligen hylla mina medarbetares arbete, insats och engagemang. Först i det förändringsarbete vi hade under hösten som ledde till en ny organisation med tydligare arbetsområden och med mer fokus på utveckling. Både i vår egen organisation men även tillsammans med RF-SISU Stockholm och våra fantastiska ideella krafter i våra kommittéer och råd. Tack alla för detta!

Men det som ändå kommer vara det som jag mest minns under min första tid är det tunga lass vi drog för hela Fotbollssverige och hela Idrottssverige för att skapa förutsättningar för våra uppåt 100 000 barn och ungdomar inom Stockholmsfotbollen att kunna både träna och spela match.

Den uppoffring i tid, svett, tårar, utpekande, utskällda, utfrysta, hotbrev som vi tillsammans fick och upplevde kan jag inte beskriva med ord. Det är en ynnest att få ha alla dessa medarbetare hos sig. Tack, tack och tack för er insats!

Och tack alla ni föreningar, tränare, ledare, spelare, domare, föräldrar med flera som tog ert ansvar och hjälpte oss att möjliggöra att spela våra barn- och ungdomsmatcher. Ni har varit fantastiska på att följa de direktiv och riktlinjer vi gett er. Stort tack till er!

Vi är inte riktigt igenom allt än men vi är på god väg och vi har verkligen satt Stockholmsfotbollen på kartan tillsammans. Vi har visat att vi är den absolut bästa, mest ansvarsfulla och mest betydelsefulla verksamheten inom idrotten. Nu fortsätter vi att visa vägen!

Jag önskar er alla en mycket skön sommar och fortsätt håll avstånd så syns vi på fotbollsplanerna i augusti igen!

Andrea Möllerberg, distriktschef