Vill du bli matchobservatör?

Säsongen 2019 ökade vi antalet observerade matcher i våra seniorserier markant. Bra så, men vi vill ännu mer. Är du intresserad av att observera matcher inom vårt distrikt? En liten ersättning betalas ut per match.

Matchobservatörutbildning – chans att se fotboll och tjäna en slant

Är du intresserad av att se fotboll i Stockholms lägre divisioner och samtidigt få ersättning för det? Ett av Stockholms Fotbollförbunds prioriterade mål fram till 2022 är en förbättrad matchmiljö på våra fotbollsplaner. Ett led i det arbetet är att fortsätta och även utveckla observationer av matcher med så kallade matchobservatörer.

Matchobservatörens uppgifter är bland annat att titta på matchen för att notera om det förekommer störningar (publik, spelare eller ledare) och att vara ett stöd till domaren samt att efter matchen skicka in en rapport. Mer information kommer att delges under matchobservatörsutbildningen som hålls på Stockholms FF:s kansli den 18 mars.

Några krav som ställs för att bli matchobservatör är att man måste vara minst 20 år och kunna uttrycka sig på svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att kvinnor söker till denna utbildning.

Kursdatum: 18 mars

Kurstid: kl. 17.30 - 20.00

Kurslokal: Stockholms FF:s kansli, Västra vägen 5 A, Solna

Anmälan: Anmälan görs till Michael Westerholm som även svarar på frågor

Läs inbjudan!