Stockholmsspelare till landslagen

Vi har många duktiga tjejer och killar inom Stockholmsfotbollen och några har fått äran att representera vårt landslag. De senaste trupperna innehåller inte mindre än 34 spelare ur Stockholmslagen. Grattis alla spelare!

Den 18 och 20 mars spelar F17/03-landslaget dubbelmöte mot Finland och följande spelare har blivit uttagna:
Serina Iddrisu Backmark (AIK FF), Alice Bergström (Tyresö FF), Sara Eriksson (IF Brommapojkarna), Emelie Jansson (AIK FF), Rusul Rosa Kafaji (AIK Fotboll AB) och Matilda Vinberg (Enskede IK).

66 spelare är kallade till läger med P16/04 i mars och följande från Stockholm är uttagna:
Theo Bergvall (IF Brommapojkarna), Rasmus Granath (AIK FF), Markus Karlsson (Hammarby Fotboll AB), Oskar Löfström (Djurgårdens IF FF), Wilgot Marshage (IFK Lidingö FK), Mansoor Dawlat Muhammad (Hammarby Fotboll AB), Hadi Noori (AIK FF), Milo Norrby (IF Brommapojkarna), Wilmer Odefalk (IF Brommapojkarna), Richie Omorowa (AIK FF), David Parkner (FC Djursholm), David Perez (IF Brommapojkarna), Max Rahman (IF Brommapojkarna), Viktor Sluug (Hammarby IF FF), Williot Svedberg (Hammarby Fotboll AB), Victor Säfsten (Djurgårdens IF FF), Elias Ziani (AIK FF), Daniel Henareh (AIK FF) och André Picornell (IF Brommapojkarna).

F19/01-landslaget har spelat landskamper mot Polen, England och Usa och följande spelare var uttagna:
Elsa Törnblom
(AIK Fotboll AB), Julia Walentowicz (Djurgårdens IF FF), Hanna Ekengren (Djurgårdens IF FF), Cassandra Larsson (Djurgårdens IF FF), Johanna Lindell (AIK Fotboll AB), Tilde Lindwall (Djurgårdens IF FF), Wilma Ljung Klingwall (AIK Fotboll AB), Hanna Lundkvist (Hammarby IF FF) och Felicia Saving (Hammarby IF FF).