Succé för Stockholmsfotbollens Tränarsymposium

I veckan gick Stockholmsfotbollens Tränarsymposium av stapeln och efter att ha tagit del av deltagarnas första spontana omdömen, var fortbildningen en succé! Drygt 100 tränare fick möjligheten att lyssna på idel intressanta föreläsare med stor kunskap under en heldag på Eerikkilä Arena utanför Åbo.

Under hösten har StFF flitigt diskuterat behovet av ett eget tränarsymposium och trots kort om tid, lyckades projektgruppen engagera en imponerande samling föreläsare.

Peter Gerhardsson

Förbundskapten för Sveriges damlandslag Peter Gerhardsson, förbundskapten för Finlands damlandslag Anna Signeul (som tyvärr blev sjuk), Svenska Fotbollförbundets tränarutbildare Anders Bengtsson, perceptionsanalytikern Osama Abbas och Svenska Fotbollsakademins utbildningschef Ali Amini levererade storartat och deras föreläsningar var alla mycket uppskattade.

Ali Amini- Stockholms Fotbollförbunds tydligare inriktning mot fotbollsutveckling har rivstartat på året och först ut var StFF:s Tränarforum för kvinnor som nu följdes upp av ett efterlängtat tränarsymposium. Över 100 tränare från våra stora akademiföreningar till våra mindre breddföreningar, samlades på onsdagskvällen för att med vår nya partner Silja Tallink ta oss till Åbo och fantastiska Eerikkilä Arena, säger StFF:s Distriktschef Andrea Möllerberg.Givetvis ska en gedigen utvärdering genomföras, men följande snappade vi upp efter resan:

Morgan Högren, AIK Fotboll
"Det är alltid kul att åka iväg och träffa andra tränare och ledare. 50 % nätverkande, 50 % föreläsarna den här resan"

Eleonor Lundgren, Distriktsförbundskapten StFF
"Jag tycker att det var ett spännande innehåll och kul att se något annat och få lite inspiration"

Osama Abbas

Anders BengtssonJohanna Lindé, Djurgården Fotboll
"Jättekul att få inbjudan till ett sådant här tillfälle, det blir inte alltid så. Spännande föreläsare och roligt att det är så många olika folk med"

Andreas Nygren, Enskede IK
"Ett härligt avbrott från vardagen - inspiration. Mycket bra föreläsare, grymt kul"

Det blir en fortsättning och räkna med samma höga nivå på föreläsare!

StFF:s partner Silja Tallink stöttar idrott och gemenskap med subventionerade idrottspriser. Vill din förening ta del av ett fantastiskt erbjudande – klicka här!