Stockholmsspelare i landslagen

Landslagssamlingarna duggar tätt och vi gratulerar de 18 spelare från Stockholm som har blivit uttagna i blågult den senaste månaden.

F16/04-landslaget samlas på Bosön den 26 februari och följande spelare är uttagna: Linn Allgulin (AIK FF), Nea Flyborg (Djurgårdens IF FF), Hedda Johansson (AIK FF), Eden Lind (Hammarby IF FF), Matilda Nildén (IF Brommapojkarna), Mercy Sabuni Söderling (Hammarby IF FF), Ellen Wangerheim (Hammarby IF FF), Nadine Allard (Djurgårdens IS FF) och Elvira Björklund (Djurgårdens IF FF).

F17/03-landslaget spelade Mima Cup i spanska Pinatar den 12-15 februari och uttagna spelare var: Serina Iddrisu Backmark (AIK FF), Sara Eriksson (IF Brommapojkarna), Emelie Jansson (AIK FF), Rusul Rosa Kafaji (AIK Fotboll AB) och Matilda Vinberg (Enskede IK).

P17/03-landslaget spelade mot Saudiarabien den 6/2, Skottland 10/2 och Tjeckien 8/2 i Pinatar i Spanien. Uttagna spelare var: Rasmus Bonde (AIK FF), Noah Tesfai Negash (AIK FF), Nils Wallenberg (IF Brommapojkarna) och Emil Roback (Hammarby IF FF).