Stockholmare i ungdomslandslagen

Nytt år och nya landslagsuttagningar! Grattis till de 32 Stockholmsspelare som får representera Sverige.

Den 10-17 januari genomför Svenska Fotbollförbundet en vintercamp för tre ungdomslandslag på Cypern. I P16/04-landslaget är följande spelare uttagna: André Picornell (IF Brommapojkarna), Jonas Rouhi (IF Brommapojkarna), Wilgot Marshage (IFK Lidingö FK), Williot Swedberg (Hammarby Fotboll AB) och Viktor Sluug (Hammarby IF FF). P18/02: Oliver Dovin (Hammarby Fotboll AB), Robin Sundgren (AIK FF), Daniel Svensson (IF Brommapojkarna), Jonathan Westerberg (IF Brommapojkarna) och Aimar Sher (Hammarby Fotboll AB). U20: Samuel Brolin (AIK Fotboll AB) och Oskar Fallenius (IF Brommapojkarna).

Den 15-19 januari samlas F17/03-landslaget för ett landslagsläger på Bosön. Följande är uttagna: Sara Eriksson (IF Brommapojkarna), Saga Olsson (AIK FF), Serina Iddrisu Backmark (AIK FF), Olivia Gallo (AIK FF), Julia Laukström (AIK FF), Ellika Holmberg (Hammarby IF FF), Emelie Jansson (AIK FF), Rusul Rosa Kafaji (AIK Fotboll AB), Sefanit Luwam Samrawe (AIK FF) och Matilda Vinberg (Enskede IK).

F19/01-landslaget har läger i Göteborg samt dubbla bortamatcher mot Italien under perioden 24-31 januari och följande är uttagna: Clara Härdling (AIK Fotboll AB), Elsa Törnblom (AIK Fotboll AB), Julia Walentowicz (Djurgårdens IF FF), Johanna Lindell (AIK Fotboll AB), Tilde Lindwall (Djurgårdens IF FF), Wilma Ljung Klingwall (AIK Fotboll AB), Hanna Lundkvist (Hammarby IF FF) och Felicia Saving (Hammarby IF FF). Under lägret medverkar också spelare från F18/02-landslaget: Emma Becker (AIK Fotboll AB) och Cassandra Larsson (Djurgårdens IF FF).