Stockholmare i ungdomslandslagen

Stockholmsspelarna fortsätter vara välrepresenterade när ungdomslandslagen tas ut. I de senaste uttagna trupperna är 54 spelare från lag i Stockholm. Grattis alla spelare!

F16/03 avslutar landslagsåret med att spela en 4-nationsturnering i Mumbai, Indien, i mitten av december. Matcher väntar mot Thailand, Uganda och värdnationen Indien. Följande spelare får följa med på denna exotiska resa:
Olivia Gallo (AIK FF), Sara Eriksson (IF Brommapojkarna), Ellika Holmberg (Hammarby IF FF) Emelie Jansson (AIK FF), Rusul Rosa Kafaji (AIK Fotboll AB) och Matilda Vinberg (Enskede IK).
Tränare: Caroline Sjöblom (StFF)

P16/03 har i helgen haft läger på Bosön och från Stockholm deltog:
Yasin Ayari (AIK FF), Rasmus Bonde (AIK FF), Filip Drinic (IF Brommapojkarna), Lucas Forsberg (Sollentuna FK), Herman Johansson (Huddinge IF), Jonathan Johansson (Hammarby IF FF), Jonathan Jorge (Täby FK), William Kenne (Sollentuna FF), Christian Kiork (Djurgårdens IF FF), Kingsley Chibuike Okafor (IF Brommapojkarna), Nils Wallenberg (IF Brommapojkarna), Markus Vilmar (IF Brommapojkarna), Ben Engdahl (IF Brommapojkarna), Holger Olsson (AIK FF), Noah Tesfai Negash (AIK FF) och Emil Roback (Hammarby IF FF).
Återbud: Adam Hellqvist (IF Brommapojkarna), Kristoffer Krebs (IF Brommapojkarna), Hampus Pergel (AIK FF)
Tränare: Kenneth Öberg (StFF)

P15/04 har haft läger på Bosön den 25-28 november och dessa spelare var uttagna:
Adam Akimey (IF Brommapojkarna), Theo Bergvall (IF Brommapojkarna), Alexander Fesshaie Beraki (AIK FF), Rasmus Granath (AIK FF), Mansoor Dawlat Muhammad (Hammarby Fotboll AB), Hadi Noori (AIK FF), Wilmer Odefalk (IF Brommapojkarna), David Parkner (FC Djursholm), David Perez (IF Brommapojkarna), Daniel Henareh (AIK FF), André Picornell (IF Brommapojkarna), Markus Karlsson (Hammarby Fotboll AB), Jonas Rouhi (IF Brommapojkarna), Wilgot Marshage (IFK Lidingö FK), Williot Svedberg (Hammarby Fotboll AB), Richie Omorowa (AIK FF) och Viktor Sluug (Hammarby IF FF).

F16/03 hade läger på Bosön den 21-24 november:
Sara Eriksson (IF Brommapojkarna), Saga Olsson (AIK FF), Elvira Björklund (IFK Viksjö), Sanna Eriksson (Djurgårdens IF FF), Ida Egegård (Hammarby IF FF), Olivia Gallo (AIK FF), Ellika Holmberg (Hammarby IF FF), Rusul Rosa Kafaji (AIK Fotboll AB), Sefanit Luwam Samrawe (AIK FF) och Matilda Vinberg (Enskede IK).
Återbud: Julia Laukström (AIK FF), Emelie Jansson (AIK FF)
Tränare: Caroline Sjöblom (StFF)