Stockholmsfotbollens Tränarsymposium – save the date

Välkommen till Stockholmsfotbollens Tränarsymposium 2020, en fortbildning för dig som vill utveckla ditt tränarskap. Givetvis ska Sveriges största fotbollsdistrikt arrangera ett intressant tränarsymposium! Därför bjuder Stockholms Fotbollförbund in dig, till ett reducerat pris, att delta i vårt premiärsymposium med högklassiga föreläsare på Eerikklä Arena i Tammela som erbjuder en fantastisk träningsmiljö!

På kvällen onsdagen den 12 februari åker vi med Silja Line mot Åbo i Finland och ankommer tidigt torsdag morgon. Vi transporteras till Eerikklä Arena för en späckad inspirations- och fortbildningsdag! Hemfärd sker samma kväll och ankomst i Stockholm tidigt följande morgon.

Tränarsymposiet vänder sig till barn- och ungdomstränare.
Kostnad: 500 kr
I priset ingår föreläsningar, resa, mat (ej dryck) och logi.

Vi har ca 150 platser att fördela, både öppna och riktade platser. Inom kort går vi ut med inbjudan och publicerar information om anmälningsförfarandet samt avslöjar vilka föreläsare som följer med oss.

Varmt välkomna!