Många Stockholmsspelare i landslagen

Det har blivit dags att uppmärksamma den senaste tidens landslagsuttagningar av Stockholms tjejer och killar. Så många som 68 spelare är uttagna till landslagens samlingar. Grattis alla spelare!

F15/04 har läger på Bosön den 14-18 november och följande är uttagna:
Nadine Allard (Djurgårdens IF FF), Linn Allgulin (AIK FF), Caitlin Currie (Djurgårdens IF FF), Nea Flyborg (Djurgårdens IF FF), Hedda Johansson (AIK FF), Matilda Nildén (IF Brommapojkarna), Nicole Ruiz Granados (Djurgårdens IF FF), Mercy Sabuni Söderling (AIK FF), och Ellen Wangerheim (Djurgårdens IF FF).

P18/01 spelar EM-kval i Gävle och Sandviken mot Slovenien, Estland samt Ukraina den 13-19 november och i Sverige spelar då Oskar Fallenius (IF Brommapojkarna) och Julian Larsson (AIK FF).

P17/02 samlas för läger på Bosön den 11-14 november och följande är uttagna.
Paulos Abraham (IF Brommapojkarna), Joel Allard (Hammarby IF FF), Omar Faraj (IF Brommapojkarna), Aziz Harabi (Hammarby IF FF), Axel Johansson (IF Brommapojkarna), Melker Jonsson (Djurgårdens IF FF), Mayckel Lahdo (Hammarby IF FF), Josafat Mendes (AIK FF), Anthonio Sanjairag (Djurgårdens IF FF), Aimar Sher (Hammarby IF FF), Tom Strannegård (AIK FF), Robin Sundgren (AIK FF), Ludvig Svanberg (Hammarby IF FF), Daniel Svensson (IF Brommapojkarna), Linus Tagesson (Djurgårdens IF FF), Robin Tihi (AIK FF), Jonathan Westerberg (IF Brommapojkarna), Oliver Dovin (Hammarby Fotboll AB)

Emma Engström (AIK Fotboll AB) spelar två landskamper med U23-landslaget mot Rysslands A-landslag i Marbella den 7 och 11 november.

F18/01 är på Island just nu och har spelat en landskamp (förlust 0-3). Nästa spelas i morgon 7 november och följande är uttagna:
Sophia Redenstrand (AIK Fotboll AB), Elsa Törnblom (AIK Fotboll AB), Julia Walentowicz (Djurgårdens IF FF), Filippa Graneld (Hammarby IF FF), Johanna Lindell (AIK Fotboll AB), Tilde Lindwall (Djurgårdens IF FF), Wilma Ljung Klingwall (AIK Fotboll AB), Hanna Lundkvist (Hammarby IF FF) och Felicia Saving (Hammarby IF FF).

P16/03:s Future Team-läger har ägt rum på Bosön 28-30 oktober och dessa spelare var uttagna:
Rasmus Bonde (AIK FF), Victor Ekström (IF Brommapojkarna), Melker Enström (Djurgårdens IF FF), Felix Felder Aaltonen (Djurgårdens IF FF), Adam Johansson (Bollstanäs SK), Jonathan Johansson (Hammarby IF FF), Mattias Nyberg (Enskede IK) och Markus Vilmar (IF Brommapojkarna).

F16/03 har haft två fysläger, ett i Göteborg den 1-2 november och där deltog Rusul Rosa Kafaji (AIK Fotboll AB). På Bosön den 25-26 oktober var desto fler från Stockholm med:
Sara Eriksson (IF Brommapojkarna), Saga Olsson (AIK FF), Siri Zetterquist (Hammarby IF FF), Elvira Björklund (IFK Viksjö), Sanna Eriksson (Djurgårdens IF FF), Serina Iddrisu Backmark (AIK FF), Olivia Gallo (AIK FF), Ellika Holmberg (Hammarby IF FF), Emelie Maria Jansson (AIK FF), Sefanit Luwam Samrawe (AIK FF) och Matilda Vinberg (Enskede IK).

P15/04:s Future Team-läger på Bosön ägde rum 21-23 oktober och följande var uttagna dit:
Amar Abdirahman Ahmed (AIK FF), Theo Bergvall (IF Brommapojkarna), Amin Boudri (AIK FF), John Drugge (Märsta IK), Oskar Löfström (Djurgårdens IF FF), Elliot Nauska (Hammarby IF FF), Kenan Nisic (Djurgårdens IF FF), Jacob von Uexkull (AIK FF) och Daniel Wennberg (Märsta IK).

När U21-landslaget spelade EM-kvalmatcher mot Island (12 oktober) och Luxemburg (15 oktober), representerades Stockholm av Bilal Hussein (AIK Fotboll AB).