Sollentuna FK i topp

Många har upptäckt appen Min Fotbolls förträfflighet då spelare, ledare, föräldrar och supportrar har möjlighet att dela filmklipp, bilder, referat, live-sändningar och resultatrapportering i appen. Det gör det enkelt för alla intresserade att stötta ett lag, följa det och vara en del av allt som händer kring lagets matcher. Sollentuna FK är den förening som har lyckats allra bäst i att sprida appen bland sina medlemmar, klubben har hela 5 803 följare!

Följartoppen i Min Fotboll:
1. Sollentuna FK 5 803 st
2. IF BP 3 339 st
3. Hammarby IF FF 1 785 st
4. Älvsjö AIK FF 1 679 st
5. Boo FF 1 676 st
6 IFK Lidingö FK 1 523 st
7. Huddinge IF 1 478 st
8. Åkersberga BK 1 300 st
9. Hanviken SK 1 284 st
10. Ösmo GIF FK 1 255 st

Har ditt lag ännu inte kommit igång med Min Fotboll? Det är enkelt, se här.

Min Fotboll är breddfotbollens alldeles egna sociala app som lanserades till säsongsstart. SvFF och StFF står bakom den nya, helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten som alla bredd-, barn- och ungdomslag kan använda för att skapa engagemang och uppmärksamhet kring sina matcher. Prova du också!