Uppskattat jobbevent

Den 29 augusti arrangerade StFF ett jobbevent tillsammans med Bosöns Idrottsfolkhögskola. Distriktets föreningar fick föranmäla sitt intresse för att presentera någon form av praktik-, projekt- eller jobberbjudande inom i första hand administrativa områden och under eventet träffa Bosöns elever för att eventuellt komma fram till en gemensam framtid. Flera föreningar tog chansen och var mycket nöjda med eventet.

De föreningar som närvarade var Kista SC, Saltsjöbadens IF, Jarlabergs IF, Sollentuna FK, IFK Viksjö, Lidingö Gazoliners FC, Täby FK och Essinge IK. Även Danderyds SK FF, Ingarö IF, Älvsjö AIK FF, Sätra SK, Ljusterö IS, Norrtulls SK och Värtans IK söker studenter till sina projekt.

Eventet inleddes med att närvarande föreningar fick presentera sin förening, tänkta arbetsuppgifter och upplägg inför alla åhörare. Därefter sökte studenterna upp föreningsrepresentanterna och framförde sina styrkor och önskemål, som en slags speed-dating. Detta ska förhoppningsvis leda till att föreningarna får avlastning och att studenterna får värdefull arbetslivserfarenhet samt viktiga kontakter.

Tack alla medverkande! Förhoppningsvis blir detta ett återkommande event.

Läs mer om upplägget