StFF startar utvecklingssamarbete med AIK, BP, Djurgården och Hammarby

Vi vill erbjuda alla Stockholmsföreningars barn- och ungdomstränare ett forum för kompetensutveckling, inspiration och nätverkande med tränarutveckling i fokus. Detta genom en kvalitativ och effektiv fortbildning i ett tidsmässigt mindre och lättillgängligt format. Nu startar StFF ett samarbete med AIK, BP, Djurgården och Hammarby med en ambition att vid fyra gånger per år erbjuda olika korta ledarutbildningar.

Vid de olika tillfällena bjuder vi in ledare till tränarskapsfortbildning där föreningarna delar med sig av sin träningsfilosofi och sina kunskaper om barn- och ungdomsträning i fotboll. Först ut är AIK Ungdomsfotboll som välkomnar ledare för fortbildning i både teori och praktik:

Spelarutveckling är ett komplext fenomen och för att ge en så heltäckande bild som möjligt, innehåller kvällen såväl teori som praktik med resonemang om vidare sociokulturella aspekter ner till pedagogik och praktiskt genomförande.

Kursinnehåll

Kl. 17.30 Kaffe och smörgås

Kl. 18.00-19.00 Teori

Kl. 19.20-20.20 Praktik

Kl. 20.30 Avslutning

Information

Målgrupp: Flick- och pojkledare i S:t Eriks-Cupen i alla åldergrupper.

Tid: 24 september, kl. 18-20.30

Plats: Teori i Solna gymnasium och praktik på Skytteholms IP.

Kostnad: Fri, men antal platser är begränsade.

Anmälan: Görs här senast den 18 september.

Frågor: kontaktaKenneth Öberg Stockholms FF: E-post

Deltagande från AIK Ungdomsfotboll och Akademi

Utvecklingschef: Magni Fannberg

Chef Forskning och Utveckling: Dennis Hörtin

Samordnande tränare 8-12 år: Mark O'Sullivan

Akademitränare: Linus Wennberg, Alex Lomas och James Vaughan

Läs AIK:s inbjudan

Välkommen till en inspirerande fotbollskväll!