Kom till Gärdet och se kvalet till Beach Soccer-SM

På söndag den 30 juni arrangerar Stockholms FF tillsammans med Djurgårdens IF kval till Beach Soccer-SM. Matcherna spelas på beachsoccerplanen på Gärdet med start kl. 9.00. Förra året vann Gais Futsal SM på herrsidan, Djurgårdens IF FF tog hem segern i damklassen.

Gruppspel arrangeras för både damer och herrar på två orter i Sverige. Två lag från damklassen och två lag från herrklassen går vidare till finalspelet i Långviken, Kalmar den 13 juli. SM-vinnarna i dam- och herrklassen får, förutom SM-medaljer och äran att vara Svensk Mästare i Beach Soccer, även möjlighet att delat i världens största Beach Soccer-turnering, Euro Winners Cup, året därpå.

Speltiden i gruppspelet är 2 x 12 minuter effektiv tid. Spelplanens mått är 36x26m och ligger bredvid Kampementsbadet på Gärdet. I slutspelet (Kalmar) är speltiden 3x12 minuter effektiv tid.

Här hittar du spelprogrammet!