Brist på uppgifter till kontaktpersoner – viktig information når inte lagen

Tyvärr är det många lag som inte får den information som vi skickar ut. Anledningen är att mejladress och/eller mobilnummer saknas eller är inaktuella till den som är registrerad som kontaktperson i Fogis. Kolla uppgifterna för att underlätta för alla inblandade!

Veckans höjdpunkt för många lag är helgens match, men allt för ofta är det lag med förväntansfulla spelare som möts av en tom plan. Ledsna barn och sura föräldrar får besvikna åka hem igen. Den här upplevelsen är det allt för många som har fått vara med om. Men den skulle lätt kunna undvikits om uppgifterna till lagets kontaktpersonen inte skulle saknats och att det mejl som vi skickar ut till alla lag i serien när ett lag har utgått inte har kommit fram.

Det är inte bara informationen om lag som utgått som missas, det finnas även andra viktiga nyheter som vi skickar ut (t. ex. ospelbar plan m.m.) som inte når många lag. Det finns även situationer då andra lag och domare kan behöva få tag i någon ansvarig för laget. Därför ber vi er att se över att både mejladress och mobilnummer finns och är aktuella till den som står som kontaktperson för laget.

Om ni ser att alla uppgifter inte är korrekta, kontaktar du ansvarig i föreningen som fyller i de saknade uppgifterna i Fogis.

OBS! För den som fyller i uppgifterna i Fogis är det viktigt att rutorna "Visa offentligt" kryssas i.